Cum arată Nicoleta Luciu, la 43 de ani. A renunțat la ținutele provocatoare, însă continuă să atragă toate privirile

A demonstrat că arată bine și în ținute sport

Scris de: Daoud Andra

16 May. 2024

Chiar dacă nu mai apare la televizor de ani buni, Nicoleta Luciu este în continuare activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii ei. Vedeta a apărut recent alături de copiii săi și a atras toate privirile, chiar dacă nu a purtat o ținută provocatoare, ci una comodă. Mai mult, la 43 de ani, are curajul să iasă din casă fără machiaj.

Cum a apărut Nicoleta Luciu pe străzile din București

Nicoleta Luciu era, în urmă cu 20 de ani, una dintre prezențele care făceau furori în showbiz. După ce a apărut în calitate de asistentă TV, și-a încercat norocul ca actriță și s-a bucurat de foarte mult succes în telenovelele românești. Apoi, vedeta a decis să se retragă din showbiz și să se dedice vieții de familie.

Vezi și: Zsolt Cergo rupe tăcerea, după zvonurile de divorț de Nicoleta Luciu: “Ne afectează pe noi”. Ce se întâmplă între ei după 15 ani de relație

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc cu soțul și cei patru copii ai lor, Nicoleta Luciu este tot mai scumpă la vedere. Este activă pe rețelele de socializare, însă în spațiul public, la televizor și la evenimente, apare din ce în ce mai rar. De curând, bruneta a dat o fugă la București, alături de copiii ei.

Nicoleta Luciu a fost surprinsă în Capitală purtând o ținută casual-sport, formată din trening și pantofi sport. Bruneta a ales acest outfit comod pentru că a avut mai multe drumuri de făcut și, de asemenea, nu s-a machiat. Chiar dacă ținuta era una aparent banală, i-a pus în valoare silueta suplă și bustul generos care a consacrat-o. Vedeta a fost surprinsă de paparazzii SpyNews în timp ce și-a dus copiii la o clinică stomatologică, după care a fost împreună cu ei la restaurant.

Cum arată Nicoleta Luciu, la 43 de ani. A renunțat la ținutele provocatoare, însă continuă să atragă toate privirile
Nicoleta Luciu, alături de copiii ei (Foto: SpyNews)

Ce carieră și-ar fi dorit să urmeze

Bruneta s-a făcut remarcată în showbiz când era foarte tânără, iar pe parcurs a dat dovadă că are și talent actoricesc și nu este doar o prezență plăcută. Chiar dacă a lucrat în televiziune și în cinematografie, bruneta visa la o cu totul altă carieră, după cum a mărturisit chiar ea, la un moment dat.

Vezi și: Ce făcea Nicoleta Luciu în pauzele de la filmări. Carmen Tănase a făcut dezvăluirea, la 16 ani de când au jucat împreună în Inimă de țigan: “A făcut o mare greșeală”

”Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a declarat, în trecut, Nicoleta Luciu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *