Cum arată noua iubită a lui Alex Bodi. Afaceristul a dat-o uitării definitiv pe Ema Uta

Imagini de senzație cu noua cucerire a lui Alex Bodi!

Alex Bodi pare că a dat-o uitării definitiv pe fosta lui logodnică, Ema Uta. Omul de afaceri are o nouă relație, după despărțirea surprizătoare de focoasa blondină. Noua iubită a sa este vedetă pe rețelele sociale. Ea face senzație pe Instagram și TikTok. Iată cum arată cea care a reușit să-l cucerească pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu!

Alex Bodi și-a făcut o nouă iubită după despărțirea de Ema Uta

Noua parteneră a lui Alex Bodi se numește Ecaterina Ciorba, cunoscută în mediul online sub pseudonimul Kathryn C, iar prietenii apropiați îi spun simplu, Caterina.

Originară din Republica Moldova, tânăra s-a mutat între timp în București și Dubai, unde și-a construit o viață nouă și prosperă. La doar 20 de ani, ea este urmărită de un număr mare de persoane pe rețelele sociale, devenind virală în special pe platforma TikTok datorită unor videoclipuri în care apare alături de mama sa.

Relația strânsă dintre Caterina și cea care i-a dat viață a captat atenția publicului, cele două fiind adesea comparate datorită asemănării fizice izbitoare și relației apropiate pe care o afișează frecvent în online.

Te-ar mai putea interesa și De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Ema Uta. Omul de afaceri face mărturisiri uluitoare!

Caterina Ciorba, trădată de fostul soț cu Andreea Bostănică

Înainte de a deveni cunoscută în lumea virtuală și de a începe relația cu Alex Bodi, Caterina Ciorba a avut o viață personală tumultuoasă. Ea a fost căsătorită cu un afacerist din Republica Moldova, dar mariajul lor s-a destrămat rapid.

Potrivit zvonurilor, soțul Caterinei ar fi avut o aventură cu influencerița Andreea Bostănică. Această infidelitate ar fi dus la divorțul lor, care a avut loc la doar câteva luni după nunta lor.

Zvonurile spun că pe 17 aprilie 2023, Caterina a fost cerută în căsătorie de Noigasad. La scurt timp după, Andreea Bostănică ar fi plecat într-o vacanță în Mykonos cu soțul Caterinei, folosind avionul său personal.

După cinci zile petrecute împreună, șatena și soțul ei au apărut din nou împreună în imagini postate pe rețelele sociale, dar la doar două luni distanță, vestea divorțului a devenit publică.

Episodul infidelității soțului său cu Andreea Bostănică a fost considerat principalul motiv al separării. Mai târziu, în decembrie, Andreea Bostănică și afaceristul au fost văzuți într-o nouă vacanță în Dubai.

Te-ar mai putea interesa și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou un cuplu? Cei doi au fost surprinși împreună la un restaurant din Capitală!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *