Cum arată o zi din viața lui Neti Sandu: ”Eu mă gândeam că o să fie ceva simplu”. Vedeta nu are timp să se plictisească niciodată

Iată ce program zilnic are specialista în astrologie!

Neti Sandu, una dintre cele mai longevive și apreciate vedete de la Pro TV, și-a început activitatea profesională acum mai bine de trei decenii. Zilnic, ea le spune românilor ce le rezervă astrele prin intermediul rubricii ”Horoscop”, devenind o prezență constantă și de încredere pentru mulți telespectatori. Deși viața profesională a lui Neti Sandu pare simplă și strălucitoare, realitatea este mult mai complexă și solicitantă decât ar putea părea la prima vedere.

Neti Sandu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei

Neti Sandu a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde” găzduită de Marius Manole, cum arată o zi din viața ei și cum i-au fost ghidați pașii către această profesie. Programul său zilnic este unul infernal, fiind nevoită să își dedice majoritatea timpului pregătirii și prezentării horoscopului.

”Mă trezesc, în timpul săptămânii, la ora două. Beau cafea, fac dușul și mă pregătesc să vin în PRO. După aceea, mă duc acasă, mănânc, dorm și mă apuc iar de scris. Mă culc pe la 8 seara,” a spus vedeta.

După ce își încheie activitatea la Pro TV, Neti Sandu se întoarce acasă pentru a se odihni și a mânca. Însă, odihna nu durează prea mult, deoarece trebuie să se apuce din nou de scris și de pregătirea materialelor pentru zilele următoare. Rutina zilnică o obligă să se culce devreme, în jurul orei 8 seara, pentru a putea face față programului solicitant.

”Nu ies în timpul săptămânii. În weekend, ies la restaurante și altele. Sâmbăta începe mai târziu,” a mai spus Neti Sandu.

Vedeta este complet dedicată profesiei sale

Viața socială a lui Neti Sandu este redusă la minimum în timpul săptămânii, fiind complet dedicată muncii sale. Doar în weekenduri își permite să se relaxeze și să petreacă timp în oraș, recuperând astfel din timpul pierdut cu apropiații.

Deși mulți ar putea crede că viața de vedetă este simplă și lipsită de griji, Neti Sandu mărturisește că realitatea este cu totul alta. ”Nu am crezut niciodată că viața o să arate așa. Eu mă gândeam că o să fie ceva simplu,” a concluzionat ea.

Citește și Ce vor să știe oamenii de la Neti Sandu atunci când o întâlnesc pe stradă: „M-am învățat!” VIDEO EXCLUSIV!

Neti Sandu nu are timp să se plictisească

Zi de zi, Neti Sandu face eforturi mari pentru a-i ieși totul ca la carte. Totuși, pasiunea și dedicarea pentru astrologie și pentru munca sa îi oferă satisfacții enorme, făcând ca fiecare zi să merite efortul.

Ea este dovada vie că succesul nu vine fără sacrificii și că pentru a atinge excelența într-un domeniu, este nevoie de multă muncă, disciplină și pasiune. Vedeta nu are timp să se plictisească niciodată, fiecare zi fiind o nouă provocare pe care o întâmpină cu determinare și energie.

Citește și Neti Sandu a dat cărțile pe față. Poartă sau nu perucă? „Un invitat a înfipt mâna în părul meu să vadă dacă e adevărat!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *