Cum arăta Sânziana Negru în tinerețe. Câștigătoarea America Express 2023 era complet schimbată

Iată cum arăta Sânziana Negru în tinerețe!

Proaspăta câștigătoare a emisiunii America Express, Sânziana Negru este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de conținut de la noi din țară. Totodată, ea este și una dintre cele mai fumoase femei din showbiz. Blondina este o apariție extrem de apreciată, însă puțini sunt cei care știu cum arăta în tinerețe. Iată câteva imagini rare cu buna prietenă a Laurei Giurcanu!

Imagini rare cu Sânziana Negru în tinerețe

Acum, Sânziana Negru este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, mai ales după ce a reușit să câștige și America Express alături de buna ei prietenă, Laura Giurcanu.

Pe Instagram, blondina se poate lăuda cu peste 400.000 de fani care îi urmăresc activitatea din online și o susțin la fiecare pas. Însă, puțini români își mai amintesc cum arăta în trecut vedeta care s-a iubit cu Smiley.

Cum arata Sanziana Negru in tinerete 5
Sanziana Negru si Smiley

S-a iubit doi ani cu actualul soț al Ginei Pistol

Sânziana Negru, acum în vârstă de 36 de ani, a format timp de doi ani de zile un cuplu cu Smiley. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire și chiar s-au mutat împreună, însă fericirea nu a durat prea mult și în anul 2006 s-au despărțit.

Potrivit zvonurilor de la acea vreme, motivul separării ar fi fost o altă femeie, nimeni alta decât Laura Cosoi. Artistul s-ar fi apropiat de actuala soție a lui Cosmin Curticăpean, după ce ar fi jucat împreună în același serial, ”Cu un pas înainte”, difuzat la Pro TV, în perioada 2007-2008.

Citește și Câți bani au primit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, câștigătoarele America Express 2023!

Sânziana Negru, despre relația cu Smiley

În urmă cu ceva timp, câștigătoarea America Express a vorbit despre povestea de iubire cu celebrul cântăreț. La acel moment, vedeta a negat că separarea dintre ea și îndrăgitul artist s-ar fi produs din cauza unei alte persoane.

”A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Ne-am mai auzit la telefon, ne-am mai și văzut, pentru că aveam jobul, eram nevoiți. Poate așa am și trecut mai ușor.

Nu ne-am despărțit datorită altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj”, declara Sânziana Negru, la Kanal D.

Citește și Sânziana Negru, adevărul despre Laura Giurcanu: “Cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă!”. Cu cine trebuia să facă echipă la America Express, de fapt VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *