Cum arată și cu ce se ocupă fratele Iulianei și al Nicoletei Luciu. Imagini nemaivăzute cu Dan, locuiește în Germania și are 2 copii

Este stabilit în străinătate de mai mulți ani

Dacă surorile Luciu sunt cunoscute și au apărut într-o mulțime de emisiuni TV, fratele lui, Dan Luciu, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în Germania.

Cum arată fratele surorilor Luciu. Dan s-a stabilit de mulți ani în străinătate

Puțini sunt cei care știu că surorile Luciu, Iuliana și Nicoleta, au un frate mai mic. Dan Luciu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul s-a mutat din România în Germania, acolo unde are familia sa: o soție și doi copii. În tot acest timp are o relație strânsă cu cele două surori ale sale și vorbesc des la telefon.

De asemenea, el are o relație strânsă și cu tatăl lor. Cele două surori au avut o perioadă în care nu au vorbit cu acesta, mărturisind traumele pe care le-au suferit in copilărie din cauza viciului de care suferise tatăl lor.

Vezi și – Nicoleta Luciu rupe tăcerea! Dezvăluirea uimitoare făcută despre căsnicia cu Zsolt Csergo. Acum s-a aflat adevărul despre relația lor

De ce Nicoleta Luciu nu a vorbit mulți ani cu tatăl său

Nicoleta Luciu și tatăl ei s-au împăcat, după o lungă perioadă în care au avut o relație tensionată. Marea împăcare s-a produs de sărbători, anul trecut, atunci când vedeta a anunțat că Ion Luciu va petrece Crăciunul acasă la ea, cu nepoții. De ce nu au vorbit mulți ani? Nicoleta Luciu a povestit faptul că nu a avut o copilărie tocmai bună din cauza dependenței de alcool a tatălui său. La vârsta de 15 ani vedeta a plecat de acasă pentru a-și face singură drumul în viață.

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreținerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani”, spunea Nicoleta Luciu.

Situația s-a schimbat acum, iar Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl.

Vezi și – Ce meserie are acum Iuliana Luciu, fosta asistentă tv: „Munca mea este una serioasă și permanentă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *