Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa. Meseria pe care și-a ales-o în Germania. Artistul e foarte mândru de el

Dacă el este o prezență constantă în lumina reflectoarelor, fratelui său îi place să fie discret. Așa se face că puțini sunt cei care știu cum arată Ciprian Răzvan Popa. Fratele lui Dorian Popa locuiește în Germania și nu o duce deloc rău cu banii, semn că inteligența financiară e moștenire din familie. Foto

Cine este Ciprian Răzvan Popa

Este aproape imposibil să nu-l știi pe Dorian Popa. Vloggerul este una dintre cele mai celebre figuri masculine din showbizul românesc. Îi place mult să fie în lumina reflectoarelor. Deși este mai mereu activ în mediul online, puțini știu detalii personale din viața acestuia.

Dorian Popa a avut parte de o copilărie deloc ușoară. Educația a fost făcută cu cureaua și papucul, însă aici a intervenit mama lui, care a avut grijă să investească în fiii săi pentru a deveni adulți sănătoși din toate punctele de vedere. Am zis fiii, fiindcă vedeta din România mai are un frate.

Puțini știu, însă Dorian Popa are un frate cu doi ani mai mare decât el, pe nume Ciprian Răzvan Popa. Bărbatul este o prezență mult mai discretă în comparație cu fratele lui. Dacă vloggerul a ales să trăiască în atenție publicului, nu la fel a procedat și fratele lui, care este mai retras.

Dorian Popa și Ciprian Răzvan Popa au o relație foarte apropiată, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat în trecut. Cei doi au avut o relație zbuciumată cu tatăl lor, care a ales să se retragă din familie în urmă cu mai mulți ani. Părinții vedetei au divorțat, iar copiii au crescut alături de mamă.

Meseria fratelui lui Dorian Popa

Dorian Popa nu postează foarte des aspecte legate de membrii familiei lui. Acestora le place să fie mai discreți, cum este și cazul fratelui său. Bărbatul este însă o prezență deosebită și are o poveste de viață interesantă. Nu locuiește în România, ci s-a stabilit în Germania.

Ciprian Răzvan Popa a fost încă de mic foarte harnic și și-a dedicat mare parte a timpului liber învățatului, după cum a dezvăluit fratele lui. Bărbatul a ales să studieze medicina, iar astăzi este medic în Germania. Vloggerul român este foarte mândru de el.

„Fratele meu e doctor în Germania și sunt foarte mândru să zic asta despre el. Sunt rezultatele mamei noastre. E greu ca mamă, ca profesoară, la ce salarii mizerabile au, să crești doi copii”, a spus Dorian Popa în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Ce notă a luat Dorian Popa la BAC. Fanii au rămas uluiți, nu ar fi bănuit nimeni

Ciprian Răzvan Popa este căsătorit, nu de multă vreme, cu o tânără latină, pe nume Paola Andrea Rojas Narvaez. Cei doi parteneri au împreună o fetiță, pe nume Sofia. Dorian Popa a reușit să facă cunoștință cu ea anul trecut, când a mers într-o vizită peste hotare, chiar după pandemia de coronavirus.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *