Cum arată și cu ce se ocupă soția premierului Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, dar nu locuiesc împreună

Se vorbește despre o separare

Premierul României și liderul PSD, Marcel Ciolacu, este una dintre cele mai proeminente personalități politice ale momentului. De când se află în prim-plan, mulți români si-au pus fireasca întrebare, cine este femeia care îl susține din umbră și cu ce se ocupă aceasta. Puțini știu însă, că Ciolacu s-a separat de soția sa și i-a cedat totul femeii alături de care a făcut un celebru chioșc în orașul Buzău.

Soții Ciolacu au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani

Marcel Ciolacu a fost însurat cu Roxana Ciolacu mai bine de 20 de ani. Aceasta este directorul unei societăți comerciale numită SC Lucia COM 94 SRL. Firma este afacerea familiei Ciolacu.

Marcel și Roxana Ciolacu au împreună un fiu, Andrei Filip, student la Medicină. El este la fel de discret precum mama sa, care s-a ținut departe de opinia publică, ba chiar ar refuza să se mute în Capitală alături de soț. Acum, se spune că, fără vâlvă, s-au și despărțit.

Din CV-ul fostei soții aflăm că Roxana Ciolacu are o licență în domeniul chimiei, având la bază profesia de inginer.

Odată cu venirea lui Marcel Ciolacu la București, fosta parteneră de viață rămânea la Buzău, ocupându-se de afacerile familiei, printre care și celebru chioșc în orașul Buzău, făcut împreună cu soțul, scrie Playtech.ro.

Fosta soție i-a tot reproșat că dedică prea mult timp carierei politice și că nu își canalizează atenția asupra familiei nici măcar când ajunge acasă.

Separați până și în afaceri

Recent a venit și marea surpriză, după ce au apărut informații despre faptul că Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui, iar în Monitorul Oficial erau publicate date despre renunțarea premierului la toate acțiunile deținute de acesta în afacere de familie, și anume S.C. LUCIA COM 94 – S.R.L., firmă care se ocupă, potrivit Ministerului de Finanțe, cu ”Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”.

Celebrul chioșc despre care relatam anterior, a devenit subiect de scandal în 2017, fiind implicat, conform datelor de atunci, într-un adevărat scandal financiar.

În urma unei anchete jurnalistice se afla că Marcel Ciolacu, vicepremier la acel moment, nu putea justifica o sumă de bani, și anume aproximativ 1 milion de lei, așa cum relatau cei de al România Liberă.

Cât despre faptul că Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui, politicianul nu a dat nicio declarație oficială pe această temă, deși datele dovedesc exact asta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
6.4 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *