Cum arată singura nepoată a Anamariei Prodan. Seamănă izbitor cu celebra impresară, imagini rare

Imagini incredibile cu Anamaria Prodan și nepoata sa

Anamaria Prodan este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute femei din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că celebra impresară are o soră. Aceasta locuiește de ani buni în America, unde s-a căsătorit cu un luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună o fiică minunată. Iată cum arată singura nepoată a fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan și-a vizitat sora din America. Iată cum arată singura sa nepoată

Anamaria Prodan și-a lăsat toate afacerile deoparte și a plecat în America, acolo unde locuiește sora sa, Anca Savelio. Spre deosebire de celebra impresară, aceasta a ales să trăiască departe de România și să-și întemeieze o familie peste Ocean.

Anca Savelio și-a unit destinul cu un american, luptătorul de jiu-jitsu, ce se numește Anthony Savelio. Cei doi formează un cuplu superb, iar din iubirea lor a rezultat o fetiță, Maya, pe care și fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf o iubește enorm.

De curând, agentul FIFA  a distribuit în mediul online câteva imagini alături de aceasta, iar internauții au putut să observe cât de bine seamănă cele două. De asemenea, Anamaria Prodan s-a fotografiat și cu sora ei, dar și cu soțul acesteia.

”Petrecere alături de familia mea: sora mea, cumnatul meu şi nepoata mea”, a scris impresara în dreptul fotografiilor pe care le-a postat pe Instagram.

Citește și Ce a pățit fiica Anamariei Prodan în fața unui club din Mamaia. Momentul jenant trăit de Sarah!

Anamaria Prodan si nepoata ei
Anamaria Prodan si nepoata ei

Cu ce se ocupă Anca Savelio în America

Sora Anamariei Prodan este mai mică cu câțiva ani decât sora sa și locuiește de aproape 20 de ani în America. Acolo, ea și-a deschis o afacere, iar în prezent aceasta merge foarte bine, aducându-i sume impresionante de bani.

Anca Savelio este agent imobiliar, iar de-a lungul carierei sale a perfectat tranzacţii însemnate, ce au depăşit 20 de milioane de euro, conform estimărilor. De altfel, Anamaria Prodan este extrem de mândră de sora sa și o laudă ori de câte ori are ocazia.

”Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun.

Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp, despre sora sa.

Citește și Anamaria Prodan iubește din nou? Cine este bărbatul care o sărută cu foc pe vedetă, imaginile i-au dat de gol!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *