Cum arată singurul copil al Nadiei Comăneci. Dylan face furori la 17 ani, imagini rare cu el și iubita lui

Adolescentul formează un cuplu cu o colegă de școală

Scris de: Daoud Andra

02 Feb. 2024

Nadia Comăneci locuiește, de mai bine de 30 de ani, în Statele Unite ale Americii, acolo unde și-a întemeiat o familie. Fosta gimnastă și soțul ei, Bart Conner, au împreună un băiat adolescent, pe nume Dylan. Chiar dacă apar rar în public împreună, cei trei profită de fiecare ocazie pentru a petrece timp de calitate în familie. Cum arată în prezent copilul Nadiei Comăneci și iubita acestuia.

Dylan, fiul Nadiei Comăneci, s-a afișat alături de iubită

Nadia Comăneci este una dintre cele mai apreciate sportive ale tuturor timpurilor, la nivel mondial. Succesul ei este recunoscut peste tot în lume, dar mai ales în America, unde locuiește de câteva decenii. Fosta campioană la gimnastică organizează anual, la Oklahoma, gala Hall of Fame, în cadrul căreia sunt incluse în galeria celor mai cunoscuți gimnaști din lume noi nume, în fiecare an.

Citește și: Ce pensie are Nadia Comăneci. Suma uriașă pe care o încasează lunar de la statul român

La cea mai recentă ediție, desfășurată la finalul lunii ianuarie, a participat și fiul Nadiei, Dylan. Adolescentul a apărut pe covorul roșu alături de iubita lui, o tânără blondă, înaltă și foarte frumoasă. Cei doi sunt colegi de școală și se înțeleg foarte bine, după cum a mărturisit fosta gimnastă.

”A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte. (…) Se înțeleg foarte bine (n.r. fiul ei și iubita sa) și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a povestit Nadia Comăneci, pentru ProSport.

Cum arată singurul copil al Nadiei Comăneci. Dylan face furori la 17 ani, imagini rare cu el și iubita lui
Dylan, copilul Nadiei Comăneci, și tânăra alături de care formează un cuplu

Nadia Comăneci, în formă maximă la 62 de ani

Fosta sportivă se menține în continuare într-o formă de zile mari. Nadia Comăneci, care a împlinit recent 62 de ani, are un stil de viață care o ajută să arate impecabil. Alimentația echilibrată și sportul sunt secretele ei pentru o siluetă armonioasă și un tonus de invidiat.

Citește și: Nadia Comăneci, mărturisiri despre fuga din România din ‘89. Cine a ajutat-o, amintiri dureroase: “Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam”

”Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a dezvăluit Nadia Comăneci, la un moment dat.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *