Cum arată singurul fiu al Nadiei Comăneci. Dylan a împlinit 18 ani şi a avut parte de o petrecere grandioasă de majorat FOTO

Imagini rare cu unicul fiul al fostei gimnaste!

Nadia Comăneci, marea campioană a gimnasticii românești, a trăit momente de emoție intensă la aniversarea majoratului unicului său fiu, Dylan. Tânărul a avut parte de o petrecere de cinci stele, organizată de una dintre cele mai influente femei din America, românca Anastasia Soare, cunoscută și ca ”Regina Sprâncenelor”. Iată câteva imagini superbe de la eveniment!

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani

Nadia Comăneci se mândrește cu o carieră de aur. Ea a intrat direct în istorie în anul 1976, la JO Montreal, după ce a devenit prima gimnastă din istoria jocurilor care a primit nota 10.

Însă, pe lângă viața ei profesională, fosta sportivă e împlinită și pe plan personal. Ea este căsătorită cu Bart Conner de aproape trei decenii și împreună au un fiu, pe Dylan Paul, care recent a împlinit 18 ani.

Dylan a avut parte de o petrecere de majorat de vis

Cu ocazia aniversării sale, băiatul Nadiei Comăneci și al lui Bart Conner a avut parte de o surpriză uriașă. Acesta a primit în dar o petrecere de majorat la care mulți adolescenți nici nu îndrăznesc să viseze.

Evenimentul a fost găzduit de nașa lui de botez, nimeni alta decât Anastasia Soare, la reședința acesteia din Beverly Hills. Petrecerea a fost una excepțională, plină de surprize și momente speciale.

”A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari” a declarat Nadia Comăneci, conform Orange Sport.

„O zi plină de iubire, bucurie și familie”

Anastasia Soare, nașa lui Dylan, a postat imagini de la petrecere pe rețelele sociale, subliniind bucuria și mândria pe care le simte față de finul său.

”Celebrând majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner- cei mai buni părinți👑🎉 mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașa 🤩- o zi plină de iubire, bucurie și familie!”, a scris aceasta în dreptul imaginilor, pe care le poți vedea în galeria FOTO a acestui articol.

În imagini, se poate observa cât de strălucitoare a fost atmosfera, iar Nadia Comăneci a purtat un obiect vestimentar emblematic primit din partea organizatorilor Jocurilor Olimpice, arătându-și entuziasmul pentru evenimentul sportiv din acest an.

Citește și Larisa Iordache, despre comparația cu Nadia Comăneci: „Este un sportiv suprem și nu se compară cu nimeni altcineva!” EXCLUSIV!

Fiul Nadiei Comăneci are o iubită superbă

Dylan este la vârsta la care ar putea să cunoască mai multe fete, însă el s-a îndrăgostit deja de o tânără superbă. Cuplul îi va însoți pe Nadia Comăneci și pe soțul ei la Jocurile Olimpice de la Paris.

Se pare că fosta gimnastă este extrem de mulțumită de relația pe care o are băiatul ei. ”Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a precizat Nadia Comăneci pentru prosport.ro.

Citește și Ce mănâncă Nadia Comăneci în fiecare dimineață. Așa își menține silueta de invidiat!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *