Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Este de o frumusețe copleșitoare, se vede de la cine a moștenit Ana Maria Pop trăsăturile fizice. FOTO

Mama miresei a strălucit în ziua nunții

Scris de: Daoud Andra

14 Jun. 2024

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au avut parte de o nuntă de vis, la Snagov. Cei doi au petrecut alături de familie și prieteni, iar în fotografiile postate ulterior pe rețelele de socializare, fanii au putut vedea cum arată cei mai importanți oameni din viața lor.

Ana Maria Pop a moștenit frumusețea de la mama ei

Au trecut câteva zile de când Daniel Pavel și Ana Maria Pop și-au unit destinele, dar continuă să își uimească fanii cu fotografii de la nuntă. Cei doi au petrecut la Palatul Snagov după cununie, alături de familie și de aproximativ 400 de invitați. Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei și a avut-o alături și pe mama sa, care a uimit prin eleganță. Daniel Pavel, la rândul său, l-a avut alături doar pe tatăl lui, mama sa nemaifiind în viață.

Vezi și: De ce Daniel Pavel și soția, Ana Maria, nu pot pleca în luna de miere după nuntă. Prezentatorul de la Survivor a spus cu ce “tentație” se confruntă acum

Într-una dintre fotografiile postate de mireasă pe Instagram se poate vedea de la cine a moștenit soția lui Daniel Pavel trăsăturile. Mama ei, doamna Mariana Pop, are o siluetă trasă prin inel și a purtat o rochie turcoaz, cu broderie, la nunta fiicei ei. A ales o coafură clasică și elegantă și a avut mari emoții în ziua în care fata ei s-a căsătorit.

”Fericire. Noi doi. Mama. Tații. Nașii. Domnișoarele. Cavalerii. Bunica. Geta. All family now… Toți cei care au scris povestea alături de noi”, a scris Ana Maria Pop, în descrierea imaginilor.

Ana Maria Pop și mama sa

Motivul pentru care amână luna de miere

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit chiar după ce s-au încheiat filmările de la Survivor All Stars. Cei doi nu au avut timp să se ocupe și de planificarea lunii de miere, motiv pentru care mai amână puțin prima vacanță în calitate de soț și soție.

Vezi și: Cu ce a plecat Daniel Pavel în Republica Dominicană. Surpriză pentru fanii Survivor All Stars: “Sunt un norocos al sorții” EXCLUSIV

„Planurile după eveniment sunt, pe lângă niște apariții la noi, în Pro, să povestim un pic, mergem la Cluj, unde avem tot cu Pro TV un eveniment, Sports Events, și urmează să prezint acolo ceva. După care, în sfârșit, o să ne gândim, după un sezon și o nuntă, unde mergem. Baiatul meu vine în iulie în București și vreau să îl văd, nu l-am văzut de câteva luni. Dar miresei i-am promis o lună de miere și credeți-ne, nu știu unde mergem, dar de luni încolo am zis că ne uităm pe oferte”, a declarat Daniel Pavel, pentru unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *