Cum arată vila impresionantă a lui chef Florin Dumitrescu, după renovare: ”Sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă”. FOTO

Ce electrocasnice de ultimă generație a ales

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2024

Chef Florin Dumitrescu a investit, în ultimele luni, în renovarea locuinței. Așa cum era de așteptat, bucătăria a suferit cele mai multe modificări, fiind utilată cu electrocasnice de ultimă generație. Bucătarul le-a arătat și fanilor lui de pe rețelele de socializare cum arată locul în care își petrece cel mai mult timp.

Florin Dumitrescu și-a amenajat o bucătărie de restaurant, la el acasă

De când formează o familie, chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, locuiesc într-o vilă în București. Anul acesta, cei doi au decis să ofere un alt aspect casei lor și au renovat-o complet. Juratul de la Pro TV a publicat și pe rețelele de socializare câteva imagini cu rezultatul, cel mai încântat fiind de felul în care arată bucătăria sa.

Vezi și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui, în ziua nunții. Singura imagine care a scăpat pe net cu cei doi

”Încep să vă arat câte puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mica pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nicio scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă.

Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalam o hota de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospătă aerul din bucătărie”, a transmis Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Florin Dumitrescu, în curtea casei sale

Cum arată dormitorul matrimonial

Celebrul bucătar și soția sa au ales să decoreze pereții dormitorului lor cu tapet cu un design original. De asemenea, camera fiicelor lor are o suprafață generoasă, iar pereții sunt acoperiți de asemenea cu tapet. În curte au mult spațiu verde, precum și un loc de joacă pentru cele două fetițe.

Vezi și: Cu ce se confruntă Florin Dumitrescu, înainte de începerea filmărilor pentru MasterChef de la Pro TV: “Voi da bătăi de cap”

”Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis: mamă! Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, a spus chef Dumitrescu, pe Youtube.

”Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul. Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva”, a completat soția lui, Cristina.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *