Cum arată vila impresionantă în care locuiește Nea Marin. Valorează peste 200.000 de euro

Nea Marin are o vilă spațioasă în București

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2024

Nea Marin se laudă cu o carieră de succes în dans, dar și în televiziune. De-a lungul timpului, gazda emisiunii ”Poftiți pe la noi” a investit banii câștigați în casa în care locuiește în București, alături de soția sa. Cum arată vila situată în cartierul Sălăjan din Capitală.

Imagini din casa lui Nea Marin

Nea Marin a devenit unul dintre cele mai simpatice personaje din showbiz-ul autohton. A apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu mai mulți ani și a devenit cunoscut datorită talentului său și dragostei pe care o are pentru folclor. A făcut pasul și către televiziune, fiind gazda unora dintre cele mai populare emisiuni de divertisment.

De-a lunul timpului, a investit o mare parte din banii câștigați din televiziune în casa în care locuiește în București. Nea Marin are o vilă modernă în cartierul Sălăjan, a cărei valoare se ridică la 200.000 de euro. La un moment dat, bunul său prieten Liviu Vârciu a mers în vizită la el și a filmat câteva cadre cu casa, pe care le-a publicat pe internet.

Vezi și: Nea Mărin și soția lui, imagini de colecție. Sunt împreună de 45 de ani, cum arătau cei doi în ziua nunții. Celebrul coregraf e de nerecunoscut

Fațada casei este acoperită cu piatră decorativă, iar interiorul este unul generos. La parter, Nea Marin are un living spațios, hol încăpător și o bucătărie generoasă. Dormitoarele se află la etaj, iar la mansardă și-a montat ferestre panoramice, pentru a avea parte de lumină naturală pe parcursul zilei.

Nea Marin, în livingul casei sale

Ce legătură este între Nea Marin și Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a vorbit deschis despre relația specială pe care o are cu Marin Barbu și cu familia acestuia. Cei doi au fost colegi la diferite emisiuni, dar au legat o prietenie strânsă și dincolo de platourile de filmare. Vârciu nu a făcut un secret din faptul că Nea Marin a fost un adevărat mentor pentru el și că l-a ajutat atât cu sfaturi, cât și cu bani, atunci când a avut nevoie.

Vezi și: Fata lui Liviu Vârciu, supărată pe Nea Mărin: “Nu mai vorbesc cu el”. Motivul pentru care este revoltată

”(n.r. Nea Marin) E omul care a fost lângă mine, din toate punctele de vedere. E omul care m-a sfătuit! Sfaturile lui tot timpul au fost sfaturi bune! Și cu casa, ‘Băi, uite, hai fă-ți casă așa’, că eu tot eram truli-buli, cumva m-a dirijat așa, din spate, și am ajuns să trăiesc viața asta pe care eu nu o credeam vreodată, atât de frumos, așa. Am o familie minunată, am o femeie care mă iubește și mă respectă, e o mamă iubitoare, adică frumoasă… Ce poți să-ți mai dorești? Am o carieră care e tot în urcare”, a spus Liviu Vârciu, la un moment dat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *