Cum au fost văzute Ilinca Vandici și Denise Rifai, în club. S-au distrat “ca fetele” și au încins atmosfera FOTO

Iată cum s-au distrat cele două vedete de la Kanal D!

Weekend-ul acesta s-a lăsat cu distracție pentru Ilinca Vandici și Denise Rifai. Cele două prietene și colege de la Kanal D au profitat la maximum de timpul liber, au mers într-un club de fițe din nordul Capitalei, au dansat și au încins atmosfera, iar imaginile cu ele au ajuns în mediul online și au făcut deliciul fanilor.

Ilinca Vandici și Denise Rifai au făcut furori într-un club din București

Sunt celebre, frumoase, sexy, singure și fac ravagii oriunde ar merge. Da, vorbim de Ilinca Vandici și Denise Rifai, unele dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară.

Cele două vedete de la Kanal D s-au distrat de minune, sămbătă noapte, într-un club extrem de popular, situat în nordul Capitalei. Au dansat, au cântat și au întors toate privirile!

Ce ținute au purtat vedetele de la Kanal D

Ilinca Vandici a postat pe Instagram mai multe fotografii din localul respectiv. Astfel, putem observa că ea și colega ei de la Kanal D au purtat ținute care mai de care mai provocatoare și mai sexy.

Ambele s-au îmbrăcat în negru, o culoare potrivită pentru orice ocazie, și au lăsat la vedere picioarele lungi şi bine definite. Deși se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani, Ilinca Vandici și Denise Rifai arată foarte bine și sunt curtate mai ceva ca în adolescență. Vezi fotografiile cu cele două prezentatoare TV și în galeria foto a acestui articol!

Citește și Ritualul inedit pe care îl are Ilinca Vandici în fiecare dimineață: “Nu mai mult de 10 minute!”. De ce nu crede în superstiții VIDEO EXCLUSIV!

Cum se înțelege Ilinca Vandici cu fostul ei soț

În prezent, Ilinca Vandici se simte foarte bine și se bucură din plin de libertate, însă, anul trecut, vedeta a suferit foarte mult. Ea s-a separat de tatăl copilului ei, Andrei Neacșu, despre care s-a scris că ar fi înșelat-o.

Cum se înțelege acum cu bărbatul? Ei bine, vedeta a mărturisit, recent, că are o relație civilizată cu fostul ei partener de dragul băiețelului pe care-l au împreună.

”Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui.

Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a declarat vedeta pentru Unica.

Citește și Cât costă perucile purtate de Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici. Cum alegi mărimea potrivită pentru o schimbare radicală de look!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *