Cum face față Adelina Pestrițu hate-ului din mediul online: „Am și eu momente în care simt să mă închid în cameră”. Cine o ajută să nu renunțe: “El mă pune pe picioare” VIDEO EXCLUSIV

Adelina Pestrițu: ”Am și eu momente în care simt să mă închid în cameră”

Viața unui creator de conținut nu este deloc ușoară, mai ales pentru că toți cei implicați în acest domeniu trebuie să aibă grijă să nu se consume din cauza hate-ului din mediul online. Nu este un secret faptul că mulți influenceri au recurs la terapie în urma comentariilor răutăcioase primite pe social media. Adelina Pestrițu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că are momente în care se simte epuizată și își dorește să renunțe la ceea ce face, însă există o persoană care îi este alături la bine și la greu și îi oferă sfaturi de aur pentru a merge mai departe.

Adelina Pestrițu, despre comentariile răutăcioase din mediul online

Adelina Pestrițu a învățat să facă față hate-ului din mediul online, însă există momente, în continuare, în care se consumă. Vedeta, care nu le răspunde răutăcioșilor în același mod, ne-a mărturisit că se confruntă cu animite clipe în care se simte epuizată:

Citește și: Adelina Pestrițu și familia sa, fotografie de colecție. Cum arată Zeny, la aproape 5 ani. E absolut superbă FOTO

“Nu înseamnă că nu mă consum în viața de zi cu zi sau nu mă supăr. Am și eu momente în care simt să mă închid în cameră, să stau singură, să îmi pun gândurile la locul lor, să îmi reîncarc bateriile. Câteodată mă mai simt epuizată, sunt om, am trecut prin tot felul de episoade de hate. Hate-ul în cantități foarte mari nu face bine nimănui, nici să îl ofere, nici să îl primească. Eu întotdeauna am fost pe punctul de a-l primi, nu am dat la schimb niciodată același sentiment plin de răutate, de ură. Nu prea înțeleg oamenii care se hrănesc cu asta. Dar mai cedez și eu.”

Cum o ajută soțul ei

Adelina Pestrițu a explicat că soțul ei, Virgil Șteblea, o susține și o ajută să meargă mai departe, chiar și când are momente în care se gândește să renunțe. Superba brunetă ne-a mărturisit ce îi spune acesta de fiecare dată când se confruntă cu dorința de a lăsa totul în urmă:

Citește și: De ce nu a mai vrut Adelina Pestrițu să posteze poze cu fiica ei. Adevăratul motiv: „Simțeam încărcătura negativă” VIDEO EXCLUSIV

“El mă calmează, mă pune pe picioare și mă sfătuiește întotdeauna să merg mai departe. Poate că am avut momente în care am simțit că am vrut să renunț, iar el a zis: “Tu știi, totuși, cât de multă putere ai și de ce ar trebui să mergi înainte? Uite, acestea sunt motivele! Ce zici, merită să stai așa, să plângi, să te consumi, să stai în terapii? Sau merită să mergi mai departe pentru că ai o grămadă de bucurii, de avantaje? Sunt oameni care te iubesc, care te așteaptă. Ai un copil care vrea să te vadă fericită. De ce să stai să te consumi pentru toate prostiile?”

“Terapia te poate pune pe picioare”

De asemenea, Adelina Pestrițu a oferit un sfat prețios, explicând că la fiecare om se adună stresul și supărările, astfel că terapia poate să reprezinte o ancoră de salvare. Frumoasa vedetă a explicat că un specialist îi poate ajuta pe toți atunci când vine vorba despre a depăși anumite episoade dificile:

Citește și: Ce operații estetice are Adelina Pestrițu. Vedeta a dat cărțile pe față: „Ne ajută natura, dar hai să fim serioși”

“La un moment dat, se adună niște lucruri, nu neapărat comentariile răutăcioase. Se adună stresul. Fiecare om are frustrări, are supărări, are momente în care se simte mai puțin dispus să înfrunte viața, cu de toate. Bate puțin în retragere, se simte mai slăbit. În momentele respective, cred că este cel mai indicat să mergi la terapie. Terapia te poate pune pe picioare dacă terapeutul este un specialist. Nu te lași pe mâinile oricui. Îți poate da un imbold să depășești episoadele.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *