Cum face față filmărilor Filip Munteanu, cel mai tânăr actor din serialul Clanul. „Se mai întâmplă să mai fug o oră, două de la școală” VIDEO EXCLUSIV

Deși are doar 12 ani, se comportă ca un actor profesionist

Filip Munteanu este cel mai tânăr actor din serialul „Clanul”, însă toți cei care filmează alături de el îl descriu ca fiind unul dintre cei mai profesioniști actori, care nu are nevoie de tratament preferențial doar prin prisma vârstei. Filip a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu face nimic special pentru a fi impecabil la filmări, ci totul vine natural și reușește să învețe textele imediat.

Cel mai tânăr actor din „Clanul” are 12 ani

Cu toate că nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind cunoscut atât de telespectatori, cât și de cei care merg la teatru și au avut ocazia să-l vadă în spectacolele de la Opera Comică, trebuie să vă spunem că Filip ar fi putut oricând să fie un fotbalist de succes, dacă ar fi ales să-i calce pe urmele tatălui său, fostul dinamovist Vlad Munteanu, însă de mic a avut înclinație către artă. La 12 ani este deja actor în toată regula, însă acest statut nu a venit peste noapte, dintr-o întâmplare, ci a muncit destul pentru a ajuns în acest punct.

Citește și: De ce fiica Cătălinei Grama nu se uită la serialul Clanul: „S-a speriat. Achim însă este un mare fan”. Ce se întâmplă cu Magda în noul sezon VIDEO EXCLUSIV

„În serialul „Clanul” sunt din vară și m-am obișnuit deja. Textul este ușor, câteodată am text mai mult, dar îmi este ușor pentru că și la școală am făcut lecții de dramă și acolo aveam serbări și ne mai dădeau să învățăm texte. Nu îmi este greu să învăț textul”, a povestit Filip pentru EGO.ro.

Nici măcar scena în care a avut de recitat un fragment din poezia „Scrisoarea III” de Mihai Eminescu nu a fost una care să-l pună în dificultate, deși textul nu este ușor de interpretat.

„Când am avut scena unde recitam „Scrisoarea a III-a”, a fost mai ușor pentru că am avut-o de învățat și clasa a 4-a la școală și mi-a fost mai ușor. Doar că la școală l-am interpretat pe Mircea, nu am fost Baiazid. Ne-am distrat la filmări”, a mai spus fiul lui Vlad Munteanu și al Andreei Oroz Munteanu.

„Câteodată mama este mai îngăduitoare”

Faptul că joacă în unul dintre cele mai urmărite producții din România nu-l scutește pe Filip de la îndatoririle pe care le are la vârsta lui. Cu toate acestea, conștienți de faptul că Filip și-a ales deja drumul în viață, părinții închid ochii atunci când unele ore de filmare se suprapun cu cele de la școală.

Citește și: Denis Hanganu, despre peripețiile pe care le trăiește la filmările serialului „Clanul”: „O scenă durează și 7 ore. Nu avem voie să greșim” VIDEO EXCLUSIV

„Noi avem la școală niște fișe pe care le dăm la domnul portar și ne lasă să ieșim din școală. Mama a completat fișele acelea și eu i-o dădeam domnului portar și ieșeam din școală. Venea mama și mă lua și apoi mă ducea la filmări. Se întâmpla să mai fug o oră-două de la școală”, ne-a povestit Filip Munteanu despre cum reușește să iasă din școală pentru a merge să filmeze alături de George Mihăiță sau Cătălina Grama, cei care îi sunt părinți în serial.

Aceste lipsiri motivate sunt recuperate instant, căci tânărul actor pare că este extrem de responsabil atunci când vine vorba de studiu.

Citește și: Cine sunt actorii noi care apar în Clanul sezonul 2. Ei se alătură distribuției serialului de la Pro TV

„Noi avem o pagină virtuală, un fel de aplicație, unde profesorii pun toate lecțiile și temele. Iar eu le iau de acolo. Câteodată mama este mai îngăduitoare, dar de multe ori nu. Dacă ne predă ceva la matematică, iar în clasa a 5-a matematica a devenit mai grea, mă pune să recuperez. Dacă este la geografie sau la istorie, mă lasă mai ușor”. Din fericire pentru el, programa școlară din România îi permite să facă în paralel și o carieră în actorie, astfel că, în vacanțe, reușește să ajungă și la alte castinguri sau chiar să joace pe scena teatrelor, în spectacole de tip musical. „Eu vreau să mă mai duc și la alte castinguri. Chiar am luat de curând castingul la „School of rock”, la Opera Comică și o să fiu acolo”, a mai dezvăluit Filip Munteanu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *