Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon. Ce spune despre un nou iubit: “Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după 13 ani de căsnicie.
Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon. Ce spune despre un nou iubit: “Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon. Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit în urmă cu aproximativ trei luni, iar vestea separării lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât aveau o căsnicie de peste un deceniu, iar relația dintre ei era una foarte strânsă. În prezent, ambii au noi parteneri însă Raluca și Florin au ales să păstreze în continuare o legătură de prietenie foarte apropiată.

Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au în continuare o relație indestructibilă, chiar dacă în mod oficial nu mai sunt împreună. În ciuda faptului că pe cei doi nu îi mai leagă sentimentele de odinioară, au rămas foarte buni prieteni. De altfel, creatoarea de modă a mărturisit că încă îl are trect pe fostul ei soți în telefon sub numele de „Îngerul”, lucru care nu se va schimba niciodată.

„Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu, conform Știrile Kanal D.

Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon
Cum îl are trecut Raluca Bădulescu pe fostul ei soț în telefon

Raluca Bădulescu are un nou iubit

Vedeta a dezvăluit că atât în viața ei, cât și în cea a lui Flroin Stamin există în prezent alte persoane. Raluca Bădulescu nu dorește însă să ofere prea multe detalii pe această temă, dar a precizat că în mod cert nu are regrete față de decizia pe care ea și soțul ei au luat-o de curând, aceea de a se despărți.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a declarat Raluca.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *