Cum îl cheamă pe Cheloo, de fapt. Acesta este numele real al celebrului jurat de la iUmor

Detaliul pe care puțini români îl știu despre artist

Pe Cheloo îl cunoaște toată lumea, fiind unul dintre cei mai ascultați artiști de hip-hop din România. Totodată, acesta a reușit să-și facă un nume și în televiziune. De ani de zile este jurat la ”iUmor”, show ce se bucură de un succes incredibil la Antena 1. Însă, puțini români știu cum îl cheamă, de fapt, pe celebrul rapper. Iată ce nume are în buletin!

Care este numele real al lui Cheloo. Cul îl cheamă pe artist în buletin

În vârstă de 45 de ani, Cheloo este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. De-a lungul timpului, rapperul a scos hit după hit cu trupa Paraziții, iar acum face parte și din juriul show-ului de la Antena 1 “iUmor”.

În plus, cântărețul de hip hop are foarte mult succes și în mediul online, pe rețelele sociale, acolo unde este urmărit de mii de internauți. Fanii îl apreciază foarte tare, însă puțini dintre ei știu care este numele real al artistului.

Ei bine, Cheloo s-a născut pe data de 24 martie 1978, în București, iar numele lui adevărat este Cătălin Ștefan Ion. Pe plan personal, artistul a fost căsătorit timp de șase ani cu Daniela Niculescu, femeie care i-a dăruit și un băiat, pe Ştefan, acum în vârstă de 15 ani.

Citește și Nelu Cortea, despre ce nu se vede în fața camerelor la iUmor. Ce secrete au Delia Matache și Cătălin Bordea VIDEO EXCLUSIV!

Care este numele real al lui Cheloo
Care este numele real al lui Cheloo

Cheloo, aproape de a părăsi ”iUmor”

La sfârșitul anului trecut, Cheloo a fost foarte aproape de a călca pe urmele lui Mihai Bendeac și de a părăsi show-ul de la Antena 1. Acesta a fost foarte deranjat de un moment din finala emisiunii, când unul dintre concurenți, Teddy Ștefănescu, a reușit să-l scoată din sărite.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor.

Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi precizat juratul de la ”iUmor”, conform unor surse ale celor de la cancan prezente chiar la fața locului.

Citește și Acuzații bombă! De ce ar fi plecat Mihai Bendeac de la iUmor: „Cheloo l-a bătut”. Motivul incredibil al conflictului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *