Cum îl cheamă pe Dani Oțil în buletin, de fapt. Îi este rușine să-și spună numele în public

Care este numele său real
Cum îl cheamă pe Dani Oțil în buletin, de fapt. Îi este rușine să-și spună numele în public

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție, așa că nu-și mai ascund nimic. Nu mică le-a fost mirarea fanilor când partenera prezentatorului de la Neatza le-a împărtășit un secret total neașteptat. Așadar, vedeta a publicat certificatul de căsătorie al iubitului ei, în care s-a văzut clar numele său complet.

Dani Oțil are un nume ciudat

Ei bine, cel de-al doilea prenume al lui Dani Oțil este ”Zeno”. Da, ai auzit corect, prezentatorul TV se numește Dani-Zeno Oțil, care provine de la Zenon (darul lui Zeus).

Află că Zeno este menționat atât în ​​calendarul ortodox, cât și în cel catolic. Persoanele cu acest prenume sunt, de regulă, introvertite și închise, fiind constant angajate în întrebări interioare. O astfel de persoană are cerințe crescute pentru sine și din această cauză nu este mulțumită de rezultat.

Vedeta TV s-a căsătorit religios cu aleasa inimii sale

Amintim că Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie, la Mănăstirea Cașin din București, după cinci ani de relație. Ulterior, a urmat o petrecere fabuloasă pe malul lacului Buftea. Le-au fost alături mai bine de 100 de invitați, nașii lor fiind Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.

La nunta celor doi și-au făcut apariția mai multe nume sonore din showbiz, printre care Răzvan Simion, Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Marele regret al Gabrielei Prisăcariu

Așa cum era de așteptat, vedetele și fiul lor, Tiago, au plecat câteva zile pe litoral, de unde au împărtășit cu fanii mai multe imagini superbe. Întoarsă din vacanță, Gabriela Prisăcariu a relatat că marele său regret a fost că bunicul ei nu a putut să îi fie alături.

„Încă nu ne-am revenit din toată această nebunie frumoasă a nunții. Totul a trecut atât de repede. Nu știu, parcă am clipit și gata, s-a terminat totul. Mi-aș fi dorit să dansez mai mult, să mănânc, să beau, să stau mai mult de vorbă cu familia, mai ales că au venit toate rudele mele și de asta m-am bucurat enorm, pentru că au făcut un efort oamenii, au venit din Italia, Spania, Botoșani, cu copii și m-am bucurat enorm, pentru că eu țin extrem de mult la unchii și mătușile mele. Ei m-au crescut, practic, pentru că ei m-au crescut la țară de la 9 luni până la 5 ani și ei sunt familia mea, și țin extrem de mult la ei. O singură persoană a lipsit și mi-aș fi dorit din suflet să fie acolo, și anume bunicul meu, dar așa este viața. N-o să mă emoționez acum, pentru că am plâns suficient de mult la nuntă”, a precizat soția lui Dani Oțil.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *