Cum își menține Bursucu silueta după ce a slăbit în timp-record. Care este secretul său: „Așa ajung să arăt și eu ca un om normal” EXCLUSIV

Prezentatorul Kanal D mănâncă doar o dată pe zi, de când e la matinal: ”Nu am poftă!”
Cum își menține Bursucu silueta după ce a slăbit în timp-record. Care este secretul său: Așa ajung să arăt și eu ca un om normal EXCLUSIV

Îndrăgitul prezentator TV, Bursucu, pe numele din buletin Adrian Cristea, are la bază o carieră de coregraf și de dansator, însă cu toate acestea de-a lungul timpului a trebuit să facă eforturi pentru a avea o siluetă impecabilă. Vedeta Kanal D a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că de când se știe a avut fluctuații de greutate și că face eforturi pentru a se menține la un nivel. Singurul lui avantaj în această „luptă” este că temperaturile ridicate îl taie pofta de mâncare, însă îi dau energie pentru a face mai mult sport.

”Nu am poftă de mâncare pe temperaturile astea”

Nu mai este pentru nimeni un secret că, atunci când a renunțat la competițiile de dans, activitatea fizică a scăzut dramatic și a avut o perioadă în care s-a îngrășat mai bine de 60 de kilograme. A reușit să le dea jos într-un timp record, iar de ceva timp face tot posibilul să se mențină la un anumit număr de kilograme. Câteodată îi iese, alteori, nu, însă cert este că în momentul de față Bursucu arată mai bine ca niciodată.

„Daa, am o siluetă de invidiat. Această talie de viespe. Am perioade și perioade. Am perioade când mai pun pe mine, perioade când dau jos. De obicei vara slăbesc pentru că îmi este mult mai ușor să țin câte o dietă. Dietă e mult spus pentru că eu nu țin dietă. Vara îmi este mai ușor să mănânc mai light și mai puțin. Nu am poftă de mâncare pe temperaturile astea”, ne-a declarat amuzat prezentatorul emisiunii „Dimineața cu noi” de la Kanal D.

Echipa matinal Kanal D
Echipa matinal Kanal D

A slăbit de când este la matinal

De când prezintă matinalul, iar programul lui a fost dat peste cap, Bursucu a reușit să scape și de kilogramele pe care le avea în plus. Mai mult decât atât, vedeta Kanal D se numără printre acele persoane care vara nu se moleșesc de la caldură, ci sunt mult mai energice, astfel încât pentru el acum este momentul prielnic pentru a face și mai multă mișcare.

„Fac și mai mult sport vara. Având în vedere că eu urăsc iarna din inimă, din suflet, cu toate că sunt născut iarna. Bine, sunt născut în „buza” primăverii, 27 februarie. Iarna nu prea fac sport, de ieșit la alergat nici atât. Plus acum dacă mă trezesc foarte devreme, mult mai devreme, de la 4 și jumătate, nici nu am poftă de mâncare dimineața. Așa că mănânc o sigură dată pe zi, atunci încerc să mănânc light și ajung să arăt și eu ca un om normal”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro.

„La 20 de ani poți să mănânci ce vrei”

În ceea ce privește mâncatul în emisiune, atât el, cât și colega lui de platoul, chef Patrizia Paglieri, cea care se ocupă cu gătitul în emisiune, Bursucu ne-a mărturisit că aproape că nici nu se atinge de preparatele ei, oricât de delicioase și de ofertante ar fi.

„Patrizia gătește pentru colegi în primul rând, colegii mei arată foarte bine, sunt foarte frumoși și își permit. Îi ajută și vârsta. La 20 de ani poți să mănânci ce vrei. După 30 …Nici eu nu am 30. Nu mai am 30 de ani. Am peste. Uitați-vă la firele albe”, a mai povestit Bursucu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *