Cum îți dai seama că te minte. 5 semne care trădează un bărbat

Iată cum îți dai seama că îți ascunde ceva.
Cum îți dai seama că te minte. 5 semne care trădează un bărbat

În orice relație nu poți să fii mereu sincer. Oricine mai spune câteva minciuni nevinovate din când în când. Probleme adevărate apar însă când ai bănuieli serioase că iubitul tău îți ascunde ceva.

Cum îți dai seama că te minte. Semnele care dau de bănuit

Iată principalele semne că partenerul tau nu este sincer.

1. Postările lui de pe rețelele sociale contrazic ceea ce îți spune

Rețelele sociale au devenit o modalitate uzuală de a le arăta celorlalți detalii din viața privată. Dacă partenerul tău ți-a spus că va fi într-un loc, dar pe Instagram apare  în altă parte, nu este tocmai un semn bun. Este adevărat, planurile lui s-ar fi putut schimba sau, mai rău, nu afost sincer cu privire la planurile lui în primul rând.

2. Refuză să se apropie mai mult de tine

Majoritatea oamenilor care se simt confortabil într-o relație sunt deschiși să împărtășească detalii din viața lor. Dacă el este neobișnuit de distant și păstrează aproape totul despre sine secret, probabil că îl reține ceva. Nu te lăsa păcălită de un tip care spune că reținut și nu vreau să discute un anumit lucru. Un bărbat bine  intenționat va aprecia profunzimea întrebărilor tale, cei mincinoși vor fugi de ele.

Cum îți dai seama că te minte. Lucrurile care îl dau de gol

3. Începe să-și acopere urmele

Dacă el șterge constant istoricul browserului sau își închide e-mailul și dacă există numeroase ocazii în care este imposibil să-l contactezi, s-ar putea să ascundă lucruri de tine. Dacă ești cu un bărbat care poartă două telefoane mobile, dar unul dintre ele nu sună niciodată, toate acestea sunt semnale roșii majore.

4. E super defensiv

Dacă descoperi că se oprește deseori când răspunde la întrebările tale și devine excesiv de agitat și defensiv, s-ar putea să nu-ți spună adevărul. Când îl întrebi ceva și el nici nu te poate privi în ochi, ai toate motivele să fii suspicioasă. Mai ales când îi spui că are un comportament nepotrivit, iar el pozează în victimă.

Cum îți dai seama că te minte. Fii atentă la instinctul tău

5. Instinctul tău îți spune că ceva nu este în regulă

Dacă simți că ceva este în neregulă, probabil că într-adevăr așa este. Poate că nu este exact ceea ce sugerează imaginația ta, dar nu experimentăm niciodată îndoieli fără niciun motiv.

Majoritatea femeilor știu că sunt mințite cu mult înainte de a recunoaște, dar nu acționează imediat după intuiția lor. Probabil din dorința de a fi permisive, femeile tolerează o mulțime de scuze. Dar un bărbat care are întotdeauna o scuză sau o minciună pentru ceva ce nu s-a întâmplat, sau pentru o situație care s-a petrecut, sigur minte.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *