Cum justifică Ștefan Floroaica gestul scandalos de la Electric Castle. Actorul sare în apărarea iubitei lui, Sânziana Negru. ”Ea nu are nicio vină, dați în mine”

Explicațiile pentru gestul făcut la festival

Scris de: Daoud Andra

22 Jul. 2024

Sânziana Negru și iubitul ei sunt în centrul unui scandal imens, după ce ar fi aruncat la gunoi o pungă cu produse alimentare cu care au filmat o campanie. După ce internetul i-a pus la zid, Ștefan Floroaica a venit cu o explicație pentru gestul făcut.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, puși la zid pe internet

Influencera și iubitul ei au participat în weekend la Electric Castle, unde au filmat și o campanie pentru online. Sânziana Negru a cumpărat 10 produse de la magazinul Lidl din interiorul festivalului, iar iubitul ei trebuia să ghicească ce produse sunt. După ce au terminat de filmat campania, cei doi ar fi aruncat la gunoi punga cu alimente.

Un alt creator de conținut, Avram Grigore, a văzut totul și a povestit pe internet. A publicat și fotografii cu punga cu alimente în coșul de gunoi, pentru a-și susține acuzațiile. Mulți oameni au fost scandalizați de gestul celor doi, spunând că ar fi trebuit să doneze acele produse cuiva care avea nevoie de ele, în loc să le arunce.

La scurt timp după izbucnirea scandalului, Sânziana Negru a șters clipul de pe rețelele de socializare, iar iubitul ei a venit cu explicații. Ștefan Floroaica a postat un material de tip ”apology video”, în care își cere scuze și își justifică gestul. Actorul a spus că el a aruncat punga la gunoi, nu iubita lui, și a explicat de ce.

Vezi și: Cum arăta Sânziana Negru în tinerețe. Câștigătoarea America Express 2023 era complet schimbată

”Eu am greșit, eu am aruncat acea pungă la gunoi, fără să mă consult cu Sânziana. Ea nu are nicio vină, dacă este cineva de învinuit, eu sunt acela, dați în mine! Aveam de făcut un material pentru un brand, nu-l mai precizez pentru că ne e ruşine de situaţia creată. (…) Ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse, iar eu să le identific. Eu m-am raportat la aceste produse ca fiind, cum să spun… care să ne ajute să facem materialul acesta video. Deci cumva le-am văzut cu scop de a crea acel video, cumva ne câştigăm pâinea din treaba asta, nu e un secret.

Ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat acel material, eu am luat punga şi am aruncat-o la gunoi. Produsele acelea care erau în pungă, multe dintre ele, au fost fâţâite, duse de colo, colo, în soare şi aşa mai departe, pentru că am filmat în mai multe locuri, că nu ne iese din prima mereu. Şi, sincer, am considerat că nu am ce să împart genul ăla de produse. Într-adevăr, unele puteau fi împărţite, dar marea majoritate a lor, nu. Acesta a fost raţionamentul meu în momentul ăla”, a transmis el, pe TikTok.

Reacția Lidl, după gestul celor doi

Reprezentanții magazinului Lidl, care a sponsorizat campania pe care Sânziana a filmat-o, au avut și ei o reacție în urma incidentului. Cei de la Lidl au transmis că nu încurajează risipa alimentară și că urmează să ia o decizie în privința colaborării cu Sânziana Negru.

”Am aflat cu tristeţe, din social media, despre gestul Sânzianei şi al partenerului ei, pe care nu ni-l explicăm. Lidl este partener fondator al Reţelei Băncilor pentru Alimente, iar combaterea risipei alimentare este un pilon foarte important al strategiei noastre de sustenabilitate. Implementăm constant măsuri antirisipă în operaţiunile noastre şi susţinem Băncile pentru alimente atât cu produse, cât şi financiar pentru a îşi putea extinde infrastructura.

Vezi și: Sânziana Negru, adevărul despre Laura Giurcanu: “Cea mai bătăioasă și ambițioasă zodie posibilă!”. Cu cine trebuia să facă echipă la America Express, de fapt VIDEO EXCLUSIV

Ne încurajăm clienţii să reducă risipa alimentară prin campanii, postări, tips and tricks despre cum poţi folosi alimentele rămase în frigider, prin acţiuni de vânzare accelerată a produselor care se află aproape de ieşirea din perioada de valabilitate sau prin mesaje afişate în magazinele noastre. Urmează să avem o discuţie cu Sânziana pe această temă şi vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea”, a fost reacția magazinului Lidl.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *