Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2: “Colaborarea a fost impresionantă”. Ce făceau în pauzele de la filmări VIDEO EXCLUSIV

Detalii mai puțin știute din culise!
Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2: “Colaborarea a fost impresionantă”. Ce făceau în pauzele de la filmări VIDEO EXCLUSIV

Cu certitudine, Codin Maticiuc poate afirma că se bucură de o viață împlinită din toate punctele de vedere. În plan profesional, el și-a construit o carieră de succes, iar de-a lungul timpului, s-a implicat într-o varietate de proiecte cinematografice, îndeplinind roluri de actor și producător, dar și de om de afaceri, și mai recent, de autor. Totuși, la petrecerea de ziua sa el a vorbit în exclusivitate pentru Ego.ro despre cel mai recent proiect al sau și anume Miami Bici 2.

Trailer-ul pentru Miami Bici 2 se va lansa în această seară

Ei bine, pasionații de filme se vor reîntâlni cu personaje principale jucate de Matei Dima și Codin Maticiuc în Miami Bici 2, iar acest film reprezintă o continuare a peliculei „Miami Bici 1”, care a avut premiera acum trei ani.

În plus, a fost lansată prima piesă care va face parte din coloana sonoră a „Miami Bici 2”, interpretată de Delia în colaborare cu Johny Romano, iar cu ocazia zilei sale de naștere, Codin Maticiuc a oferit informații exclusive pentru Ego.ro.

” Lansez Miami Bici 2 trailer-ul, în seara aceasta. Așa că fac și ziua tot cu presa, asta e.”, a mărturisit Codin Maticiuc.

Citește și: Fiica lui Codin Maticiuc îi calcă deja pe urme. Joacă în primul ei lungmetraj: ”Totul a fost perfect”. Dezvăluiri despre al treilea copil VIDEO EXCLUSIV

Danny Trejo joacă în pelicula românească

„Miami Bici 2” se remarcă ca fiind unul dintre cele mai costisitoare filme independente românești realizat vreodată. Acesta a fost filmat în locații precum Los Angeles, Miami și Las Vegas și a avut în distribuție actori de talie internațională de la Hollywood.

Cum l-a convins Codin Maticiuc pe Danny Trejo să joace în Miami Bici 2
Codin Maticiuc

Astfel, Codin Maticiuc a reușit să atragă unul dintre cei mai mari actori pentru a se alătura proiectului său. Cu mândrie, Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, a anunțat faptul că pe 24 noiembrie filmul va fi lansat în cinematografe, oferind astfel publicului ocazia de a se bucura de această producție deosebită.

Totuși, să vedem cum a reușit Maticiuc să-l atragă pe Danny Trejo în proiect și cum a decurs colaborarea lor.

Vezi și: De ce nu se căsătorește Codin Maticiuc cu iubita lui, deși au împreună doi copii. Motivul te va surprinde

„A fost impresionantă (n.r. colaborarea). Îți dai seama am crescut cu filmele lui de când eram mic și acum… Să pot să-l văd în primul rând în realitate, să pot să joc cu el, să lucrez cu el, să stăm în pauze, la glume, la aia și foarte de treaba, foarte ok el. Foarte mișto!”, a povestit Codin.

De asemenea acesta a fost întrebat cum l-a convins pe Danny Trejo să joace în pelicula românească.

„Cu bani.[…] Deși nu a cerut mult, dar am plătit foarte mult pentru că venirea unui actor mare îți aduce un waterfall de expenses și am plătit foarte mult la final. Eu zic că el n-a cerut mult”,a mai spus Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Ego.ro

Codin Maticiuc: „Mi-e greu încă să fac comparație”

Acum, după ce a avut ocazia să lucreze alături de un actor străin, Codin Maticiuc a discutat despre preferințele sale în ceea ce privește colaborarea cu actorii. De asemenea, el a mai dezvăluit că mulți dintre prietenii săi sunt dispuși să joace în filmele sale fără a cere bani pentru aceste roluri.

Te poate interesa și: În ce investește Codin Maticiuc banii câștigați din filme: „De bani pentru plăcerile mele s-a ocupat tata toată viața lui”. Mărturisiri surprinzătoare VIDEO EXCLUSIV

„Nu știu ce să spun că nu am lucrat cu mulți actori americani ca să fac o comparație. Am lucrat cu Danny Trejo și cu o grămadă de actori români mari…  Carmen Tănase, George Mihăiță, George Ivașcu, Adrian Titieni.

Adică am prins cu foarte mulți actori mari români și cu acest actor. Mi-e greu încă să fac comparație. Sunt încă în admirația alor noștri.”, a mai mărturisit Codin Maticiuc, iar dacă tot am vorbit despre actori tânărul protagonist a fost întrebat dacă prietenii săi sunt plătiți să vină și să joace în producțiile sale, iată ce răspuns ne-a oferit:

„Ce să facă mă? Prietenii mei… păi tre’ să dea ei bani ca să joace în filmele mele( n.r. zâmbește)”, a mai împărtășit în exclusivitate pentru Ego.ro, Codin Maticiuc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *