Cum l-a cucerit Adelina pe Cristi Chivu: “A leșinat”. Ce a făcut fosta prezentatoare la primele întâlniri

Ce s-a întâmplat la începutul relației lor

Cum l-a cucerit Adelina pe Cristi Chivu? Cei doi formează un cuplu foarte apreciat de mai bine de 15 ani. Au împreună două fiice deja adolescente, iar recent, fosta jurnalistă a vorbit despre relația lor, despre cum l-a cucerit pe fostul căpitan al echipei naționale, dar și de ce nu li s-au dat șanse la început.

Cum l-a cucerit Adelina pe Cristi Chivu: „A leșinat”

Adelina Chivu mărturisește că ea este cea amuzantă din cuplu. La una dintre primele lor întâlniri jurnalista l-a dat pe spate cu câteva pateuri de la un lanț cunoscut. Anii au trecut și iată că deja au mai bine de 15 ani împreună, deși la început nu li s-au dat prea multe șanse.

Vedeta susține că de-a lungul timpului, Cristi fiind plecat foarte des, au avut timp să le fie dor unuia de celălalt.

“Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui. Au trecut foarte repede și foarte ușor acești 15 ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu dădeam șanse dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. Am avut timp să ne fie dor unul de altul, fiind plecat atât de des”, a povestit Adelina Chivu.

Adelina Chivu: “Nu aș da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă”

Adelina Chivu mărturisește că a început să resimtă trecerea timpului datorită faptului că fetele lor deja sunt domnișoare. Fosta jurnalistă spune că acum se concentrează să le formeze pe ele, să le arate cum să se aranjeze, cum să se îngrijească și cum să fie decente și simple. Potrivit ei, anturajele și social media pot atrage tinerele în zone care, din punctul ei de vedere, nu sunt cele mai bune exemple.

“Am început să resimt trecerea timpului, pentru că fetele mele deja sunt domnişoare şi văd diferenţa, e nonstop la mine în casă. Dar nu aş da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă. Acum mă concentrez să le formez pe ele – să se aranjeze, să fie îngrijite, decente, simple, fine… Pentru că, din păcate, anturajele şi social media pot atrage tinerele adolescente şi în zone care mie nu mi se par cele mai bune exemple”, a mai spus Adelina Chivu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.9 39 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *