Cum l-a surprins Andreea Esca pe fiul ei, de ziua lui. ”Să iubești fără frică și limite”. Aris a împlinit 21 de ani VIDEO

Nici Alexia nu s-a lăsat mai prejos

Scris de: Daoud Andra

24 Jul. 2024

Fiul cel mic al Andreei Esca și al lui Alexandre Eram a împlinit 21 de ani. Aris a fost sărbătorit așa cum se cuvine de familie, care a profitat de faptul că este în țară și i-a făcut o surpriză la miezul nopții. Mama sa i-a transmis un mesaj special, pe rețelele de socializare, dar nici sora lui, Alexia, nu s-a lăsat mai prejos.

Andreea Esca, urare specială de ziua lui Aris

În urmă cu 21 de ani, Andreea Esca devenea mamă pentru a doua oară. Fiul ei, Aris, își sărbătorește pe 24 iulie ziua de naștere, iar părinții și sora lui nu puteau rata ocazia de a-l surprinde. La miezul nopții, familia i-a pregătit un tort cu lumânări în care să sufle, iar momentul a fost filmat. Așa cum obișnuiește în fiecare an, Andreea Esca a ținut să îi transmită o urare specială și în spațiul public. A publicat câteva fotografii cu Aris, din copilărie până în prezent, și a scris în dreptul lor:

Vezi și: Imagini impresionante cu Andreea Esca și mama ei, din tinerețe: “Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată”. Cucerea prin eleganța ei

”Ai făcut și 21 de ani… Aris Melkior! La mulți ani fericiți îți doresc! Să te bucuri de viață așa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu eșți perfect conștient, și profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai că eu sunt Fecioară și vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Să fii serios, să ai cuvânt, să-i respecți pe cei din jur, să continui să spui mulțumesc și să nu crezi niciodată că ‘ți se cuvine’, să apreciezi munca altora, să cultivi prietenii frumoase, să vrei să evoluezi în fiecare zi, să fii curios, să fii tenace, să-ți urmezi pasiunile, să iubeșți fără frică și limite, să ai curaj să o iei oricând de la zero, să nu uiți ce nu trebuie uitat și să nu-ți mai amintești ce nu merită ținut minte, să descoperi lumea, să te descoperi pe tine și să nu-ți pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024”.

Ce mesaj i-a transmis Alexia

La rândul său, Alexia Eram a ținut să îi transmită un mesaj special fratelui ei mai mic. Cei doi au o legătură foarte strânsă, mai ales de când au participat împreună la America Express și au ajuns până în finală.

Vezi și: Obiectele atipice cu care Andreea Esca și-a amenajat casa. Fiul ei, Aris Eram, a dat-o de gol, le-a arătat tuturor imaginile surprinzătoare

”La mulți ani fratelui meu mai mic care mă învață lucruri în fiecare zi. Mă învață să am încredere în mine, să știu că orice lucru are rezolvare, să tratez lucrurile cu calm și să profit de orice moment. Aris este cel mai carismatic, amuzant și inteligent bărbat. Să rămâi așa cum ești și să trăiești viața la maximum așa cum o și faci! Te iubește sora ta mai mare”, a scris Alexia, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *