Cum o cheamă, de fapt, pe Urania în buletin. Doar apropiații îi știu numele real

Care este numele real al celebrului astrolog.
Cum o cheamă, de fapt, pe Urania în buletin. Doar apropiații îi știu numele real

Urania este unul dintre cele mai sonore nume din astrologie, în România. De-a lungul anilor în care a fost prezentă pe micul ecran sau în mediul online cu previziunile despre zodii, Urania a câștigat simpatia publicului cu veștile despre nativii din zodiac. Însă cu toate că este cunoscută de o țară întreagă, puțini știu cum o cheamă, de fapt, pe Urania în buletin și de ce și-a ales acest pseudonim.

Cum o cheamă pe Urania în buletin

Urania nu și-a ales întâmplător numele de ”scenă”. În limba greacă, acest cuvânt înseamnă ”ceresc”. Urania este muza cântecului și a dansului, iar cunoscătorii spun că este adesea legată de dragostea universală și Spiritul Sfânt.

Urania s-a făcut remarcată în lumea astrologiei de la noi prin seriozitate, detaliile și sfaturile importante pe care le oferă nativilor în cadrul previziunilor sale. Deși în prezent popularitatea ei este una uriașă, despre celebrul astrolog nu se știu foarte multe lucruri.

Nu a apărut în public mai mult decât prin prisma profesiei, iar în mediul online circulă puține fotografii cu ea. Acest lucru ne poate spune că, probabil, și-a dorit ca toată atenția să se concentreze pe ceea ce are de oferit, nefiind dornică de celebritate. De asemenea, ceea ce puțină lume cunoaște este faptul că pe Urania, în buletin, o cheamă Simona Vărzaru.

Citește și: Horoscopul țigănesc: ce zodie ești și ce dezvăluie despre tine? AstroSpecial cu astrologul Mihai Voropchievici VIDEO EXCLUSIV

Urania a rămas fără emisiune

Într-o perioadă, ea a avut o emisiune TV în care făcea predicții astrale fără să se afișeze însă, ci doar folosindu-se de voce. După ce a rămas fără emisiune, celebrul astrolog s-a arătat surpins de decizie, mai ales că reușise să minimizeze cheltuielile postului de televiziune cu emisiunea ei.

Citește și: Ce este horoscopul și de ce a fost inventat. Astrolog Luminița Ristea: „Energii la nivel arhetipal” VIDEO EXCLUSIV

A fost nevoită să caute alte modalități de a-și face cunoscute previziunile, însă multe persoane au profitat și i-au folosit conținutul în mod ilegal.

„Nu sunt supărată. Sunt mândră că într-o perioadă de criză am reușit să țin emisiunea. Făceam cam tot la emisiune: era înregistrată de mine, ilustrațiile eu le alegeam, la fel și muzica. Eram realizator și propriul meu producător. Din partea televiziunii nu erau costuri de studio. Nici curent electric nu consumam de acolo.

Sunt 40 de site-uri care folosesc ilegal informații astrologice oferite de Urania. Sunt victima propriului meu succes. Eu nu am niciun site, nu am niciun cont de Facebook! Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Varzaru. Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral și astfel fac trafic!”, a declarat Urania pentru paginademedia.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *