Cum poți să cureți petele de must sau vin roșu de pe haine. Ce trebuie să aplici de fapt pe pată, sfaturi și ponturi utile

Încearcă cu încredere acest truc
Cum poți să cureți petele de must sau vin roșu de pe haine. Ce trebuie să aplici de fapt pe pată, sfaturi și ponturi utile

Tocmai ți-ai pătat bluza sau pantalonii preferați cu must sau cu vin roșu? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Află că există un truc genial care te poate ajuta să îndepărtezi urma cu ușurință. Află cum elimini pata dificilă. Nu o să-ți vină să crezi cât de simplu este!

Cum îndepărtezi petele de must sau vin roșu de pe haine

Să bei must sau vin este o plăcere. În schimb, să-ți pătezi hainele cu unul dintre aceste două lichide, este un adevărat coșmar, mai ales atunci când produsul ajunge pe o haină albă, pe țesături delicate sau pe acea cămașă nouă pe care tocmai ai purtat-o pentru prima dată.

De fapt, petele de must sau vin roșu pot fi foarte încăpățânate dacă nu sunt tratate la timp. Tocmai din acest motiv, este foarte important să folosești hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de must sau vin și să tratezi pata cât mai repede posibil.

Trucul care îți va salva bluza preferată

Pentru a pune în aplicare acest truc, vei avea nevoie de peroxid de hidrogen și detergent lichid. Se amestecă în părţi egale cele două elemente, iar soluția obținută se aplică pe pată și se așteaptă câteva minute.

Vei vedea cum urma începe să dispară. După ce ai așteptat ca toată pata să fie absorbită de combinația de produse, spală haina în mod obișnuit. Acest truc este ideal pentru bluzele de culoare albă, deoarece peroxidul de hidrogen tinde să îndepărteze culorile.

Citește și Cum scoți petele de ulei de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate uimitoare!

Cum mai poți scoate petele de must sau vin roșu de pe haine

  • Sare

Presară sare cu generozitate peste pata de must sau vin roșu. Acest produs va ajuta la absorbția lichidului. Lasă să acționeze timp de câteva minute.

  • Apă caldă

Lasă să curgă apă caldă prin spatele petei de must sau vin roșu. Poți ține haina sub robinet. Acest lucru va ajuta la împingerea petei spre exterior.

  • Apă oxigenată

Acest produs se folosește doar pe țesături albe. Umezește pata și pune un strop de apă oxigenată. Freacă și clătește repede. Repetă procedura dacă este necesar.

Citește și Cea mai bună soluție de scos petele încăpățânate de pe canapea. Puțini au aflat de metoda asta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *