Cum poți să îți prepari acasă o cremă hidratantă pentru un ten fără riduri și pete. Cele 3 ingrediente banale de mare ajutor pentru piele

Această soluție dă rezultate garantate!
Cum poți să îți prepari acasă o cremă hidratantă pentru un ten fără riduri și pete. Cele 3 ingrediente banale de mare ajutor pentru piele

Ai trecut de prima tinerețe și nu îți dorești un ten cu riduri sau pete? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Află că nu trebuie să dai bani pe cine știe ce produse pentru a-ţi păstra pielea netedă şi fină. Există o cremă pe care o poți face singură din doar trei ingrediente. Ea îți hidratează perfect pielea, elimină ridurile și încetinește îmbătrânirea pielii!

Elimină ridurile de pe faţă cu o cremă naturală

Nu mai ești la prima tinerețele și ridurile şi-au făcut apariţia pe chipul tău, iar produsele de înfrumuseţare pe care le-ai achiziționat nu au dat rezultatele dorite?

Ei bine, nu dispera! Noi îți recomandăm o cremă din ingrediente naturale, pe care le găseşti foarte ușor şi care nu sunt nici costisitoare. Iată care sunt acestea:

  • O lingură de gel de aloe vera
  • O lingură de glicerină
  • O lingură de amidon de porumb

Mod de preparare: Această cremă hidratantă se prepară foarte simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să iei un bol și să amesteci în el gelul de aloe vera și glicerina. Ulterior, adaugă amidonul de porumb și bate ușor până când scapi de toate cocoloașele.

Cum și când se folosește corect crema hidratantă pentru ten

Crema hidratantă se aplică seara, înainte de culcare, pe pielea uscată și curată. Ea se lasă să acționeze pe parcursul nopții, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Această soluție naturală face pielea de porțelan, fără riduri sau imperfecțiuni. Pentru a obține un efect de Botox, folosește-o de două sau trei ori pe săptămână. Nu uita să faci un test de alergie înainte de utilizare pentru a preveni iritațiile.

Citește și Care este de fapt secretul coreencelor pentru un ten fără riduri și imperfecțiuni. 5 lucruri pe care merită să le încerci!

Detalii despre ingredientele folosite

  • Gel de aloe vera

Acest ingredient este ideal pentru eliminarea ridurilor și a petelor în mod natural. Datorită conținutului său bogat în vitaminele A, B, C și D, combate daunele provocate de radicalii liberi, îmbunătățind textura feței, lăsând o piele de porțelan.

  • Glicerină

Cele mai multe produse de înfrumusețare hidratante conțin glicerină, deoarece aceasta restabilește nivelul de hidratare a tenului, făcând ca pielea să arate mai luminoasă, mai netedă și mai tânără. Așadar, este perfectă pentru a umple ridurile și a estompa imperfecțiunile.

  • Amidon de porumb

Acest ingredient are capacitatea de a lumina tonusul feței și de a estompa imperfecțiunile. De asemenea, previne supraproducția glandelor sebacee, împiedicând tenul să devină gras și să aibă un aspect prea luminos. În plus, această cremă hidratantă oferă un efect de botox care ajută la eliminarea ridurilor.

Citește și Remediul natural care te scapă de riduri. Cel mai simplu mod de a întineri cu până la 20 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *