Cum reușește Violeta să o surprindă pe Andreea Marin: „Am învățat foarte multe lucruri de la fiica mea” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin recunoaște că fiica ei, Violeta, este o continuă sursă de inspirație

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului că este autodidactă și că nu se sfiește să recunoască faptul că zilnic învață ceva nou de la oamenii cu care interacționează, până la situațiile de viață cu care se confruntă. Cea mai mare lecție de viață i-o dă însă fiica ei, Violeta. Andreea Marin a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că fiica ei cu Ștefan Bănică Jr. reușește să o suprindă zilnic cu maturitatea de care dă dovadă.

Ce are Andreea Marin lângă locuința sa: „Fiecare casă din cartierul nostru are această posibilitate”

Pe Andreea Marin am întâlnit-o la evenimentul de premiere a celui mai mare concurs de design urban din România, unde studenți ai facultăților de arhitectură și urbanism din țară au fost premiați pentru proiectele de amenajare a centrelor de colectare al deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Acest demers vine în întâmpinarea cetățenilor ca aceștia să aducă echipamentele electrice ieșite din uz, pentru a fi colectate corespunzător, urmând ca acestea să ajungă apoi în zonele de reciclare, înlăturând astfel pericolul de a polua mediul încojurător.

Fosta prezentatoare TV nu putea lipsi de la un astfel de eveniment, iar asta nu din dorința de a învăța cum să protejeze mai bine mediul înconjurător, cât și din prisma faptului că de-al lungul carierei sale a încercat să se implice în tot felul de campanii nu doar caritabile, ci și de educare colectivă. Cât despre propria educație în acest sens, Andreea Marin mărturisește că sunt ani buni de când s-a conformat stardardelor internaționale și are grijă să colecteze gunoiul.

„Noi suntem printre norocoșii care au lângă casă, fiecare casă din cartierul nostru are această posibilitate, sistemul de colectare selectivă. Însă, din păcate, la nivel de țară, nu stăm bine. Mai e mult de muncă. Sunt tot felul de încercări, se pun și bețe în roate, bineînțeles, dar hai să vorbim optimist despre ce se întâmplă astăzi, la evenimentul acesta, este o trezire la această responsabilitate, mă bucură că sunt în sfârșit an, de an, măcar o dată pe an, puși la treabă, în sensul cel mai bun al cuvântului, studenții din facultățile de Arhitectură din marile orașe, care fac proiecte și unele dintre ele, cele premiate, au șanse să devină realitate pentru astfel de stații unde se colectează selectiv într-un anume fel”, ne-a declarat Andreea Marin.

Citește și Andreea Marin poartă și acum rochiile mamei sale. „Orice e vintage este la modă”. Ce relație are cu sora ei. VIDEO EXCLUSIV

„Am stat multe luni în Austria”

Din păcate, nu la noi în țară a învățat să fie responsabilă atunci când vine vorba de reciclarea gunoiului menajer sau a electronicelor și electrocasnicelor, ci în urma unei șederi în Austria.

„Poate nu știați, dar cu destul de mulți ani în urmă, aveam o bursă în Austria, am stat mai multe luni acolo, și în acel moment era o astfel de campania națională la fața locului, prin care, copiii îi învățau pe părinți, îi împingeau de la spate. Deci, după studii făcute de cei care se pricep la treaba asta, s-a ajuns la concluzia că decât să te lași în baza maturilor care s-au învățat o viață să facă lucrurile poate greșit, într-o anumită direcție, și să-i învețe ei pe copii, mai bine îi înveți pe copii în școală și ei vin acasă și pun presiune asupra părinților”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro, completând că de când fiica ei a crescut a trăit pe propria piele lucrurile pe care le-a văzut în Austria.

Citește și Andreea Marin, imagine rară de la 19 ani. Cum arăta vedeta când a participat la Miss România. Apariție de senzație

Chiar dacă din punct de vedere al reciclării Andreea Marin nu mai are nevoie de sfaturiile fiicei sale, în alte puncte de vedere este foarte atentă la ceea ce îi sugerează Violeta.

„Nu e nevoie din punctul ăsta de vedere, dar în alte puncte de vedere chiar am învățat foarte multe lucruri de la fiica mea. Așa este”.

„Nu mă atrage deloc marea de 1 mai”

Tot acest demers este pentru că Andreea Marin își dorește să trăiască într-un mediu cât mai curat și să se bucure de aerul proaspăt, nu de poluare. Dat fiind faptul că mai este ceva de muncă până când România se va alinia standardelor internaționale, fosta prezentatoare TV se bucură de un mediu cât de cât mai nepoluat la munte, acolo unde deține o casă. Așa că, de 1 mai, nu va merge la mare, ci fuge împreună cu familia la munte, pentru a respira aer curat.

„Pe mine nu mă atrage deloc marea de 1 mai. Nu știu de ce. Mă atrage muntele. Avem o casă la munte și ne place să mergem acolo”, a mai povestit Andreea Marin pentru EGO.ro.

Citește și Moment de cumpănă pentru Andreea Marin. De ce boală gravă a fost suspectă: „Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *