Cum s-a îmbrăcat Gabriela Prisăcariu la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Soția lui Dani Oțil a atras toate privirile în această ținută superbă FOTO

Apariție demnă de covorul roșu

Scris de: Daoud Andra

11 Jun. 2024

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în weekend, într-un cadru restrâns. Cei doi au avut alături familiile și prietenii apropiați, iar Dani Oțil și soția lui nu puteau lipsi de la eveniment. Cum s-au îmbrăcat fotomodelul și prezentatorul de la Neatza la petrecere.

Decolteul cu care Gabriela Prisăcariu a atras toate privirile

Soția lui Dani Oțil se mândrește cu o siluetă de fotomodel, pe care o pune în valoare de fiecare dată când are ocazia. În weekend, Gabriela și Dani au participat la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan și au strălucit cu ținutele lor. Fotomodelul a ales o rochie argintie, lungă, cu drapaje în zona șoldurilor și cu un decolteu generos.

Vezi și: Cum arată Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, în costum de baie. Imaginile în ipostaze incendiare au scăpat pe internet

Ținuta a fost foarte decupată în zona bustului și crăpată pe picior. Gabriela a accesorizat rochia cu o pereche de sandale roșii și o poșetă în aceeași culoare. Nici Dani Oțil nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un costum elegant, cu cămașă albă și papion.

”Sunteți minunați, distracție plăcută și felicitări tinerilor căsătoriți”, ”Superbă! Felicitări lui Răzvan”, ”Impecabilă”, ”Wow, ești superbă”, ”Arăți impecabil”, ”Wow ce rochie, arăți super” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Gabriela pe Instagram.

Daliana și Răzvan s-au căsătorit în weekend

Mesajul transmis de Răzvan și Daliana, în ziua nunții

Răzvan Simion și Daliana Răducan au pregătit nunta visurilor lor în ultimele luni și au avut parte de un eveniment așa cum și-au dorit. Cei doi au organizat o petrecere discretă, la care i-au avut alături pe cei dragi. În ziua în care s-au căsătorit, cei doi au publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, însoțite de un mesaj profund.

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit în secret. ”Astăzi am rostit DA-ul nostru”. Primele imagini de la nuntă FOTO

”A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipă în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru.

Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi. Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare. Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nuntă noastră”, au scris cei doi, în dreptul primelor fotografii cu ei în calitate de soț și soție.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *