Cum s-au filmat Smiley și Gina Pistol pe balconul apartamentului închiriat. ”Când ești părinte…”

Cum s-au filmat Smiley și Gina Pistol pe balconul apartamentului închiriat. ”Când ești părinte…”

Smiley și Gina Pistol, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc, au demonstrat din nou că pot transforma orice moment obișnuit într-unul de neuitat. Cei doi se bucură în prezent de o vacanță binemeritată, după ce rutina zilnică de părinți le-a ocupat cea mai mare parte a timpului în ultimii ani. De când a venit pe lume fetița lor, Josephine, în martie 2021, Smiley și Gina au încercat să îmbine rolurile de părinți cu momentele de relaxare și distracție pentru ei înșiși.

„Când ești părinte… dar vrei să mergi la club”

Recent, Smiley a împărtășit cu fanii săi un videoclip plin de umor și tandrețe pe rețelele de socializare, în care apare alături de soția sa, Gina. În filmare, cei doi sunt surprinși dansând pe balconul apartamentului închiriat în care se relaxează în vacanță. Videoclipul este o demonstrație de spontaneitate și voie bună, iar cuplul pare să se distreze de minune, chiar dacă „clubul” lor este improvizat pe un mic balcon.

Smiley a însoțit videoclipul de o descriere amuzantă, care a atras imediat atenția fanilor. „Când ești părinte, dar vrei să mergi la club. Avem club acasă, ținem deschis între orele 13:00 – 14:30, cât doarme fiica”, a scris artistul. Acest mesaj a stârnit zâmbete și comentarii simpatice din partea admiratorilor, care s-au regăsit în ipostaza celor doi părinți. Clipul video îl puteți vedea aici.

Fanii au apreciat nu doar umorul situației, ci și naturalețea și energia pozitivă pe care Smiley și Gina o transmit. Clipul i-a făcut pe mulți să reflecteze asupra faptului că, deși viața de părinte vine cu multe responsabilități și momente solicitante, este important să nu uităm de bucuria micilor plăceri și de distracția în cuplu.

O vacanță de respiro pentru Smiley și Gina

Această vacanță pare să fie un moment de respiro bine meritat pentru Smiley și Gina, care s-au dedicat aproape în totalitate fetiței lor de când a venit pe lume. Cei doi au fost extrem de deschiși în a împărtăși cu fanii momente din viața lor de familie, iar acest lucru a adus o latură autentică și sinceră în relația lor cu publicul. De la primele momente alături de Josephine, până la provocările și bucuriile cotidiene ale părinților, Smiley și Gina au reușit să se apropie de inimile admiratorilor.

Vacanța aceasta le oferă ocazia de a se reconecta ca cuplu și de a se bucura de timpul petrecut împreună. Așa cum au arătat în videoclip, chiar și un balcon simplu poate deveni o scenă de dans, atunci când starea de spirit este una potrivită. Cuplul a demonstrat că bucuria nu depinde de loc, ci de compania în care te afli.

Citește și: Preparatul cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley. Ce gătește vedeta pentru fiica lor. ”Îi fac varianta mai sănătoasă”

Cum au evoluat Smiley și Gina ca și cuplu

Povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol a devenit publică în urmă cu câțiva ani, iar de atunci cei doi și-au construit o relație solidă, bazată pe încredere, respect și dragoste reciprocă. Deși au fost discreți la început, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, cei doi au devenit mai deschiși în a împărtăși fragmente din viața lor personală. Smiley a mărturisit în repetate rânduri că venirea pe lume a fiicei lor le-a schimbat complet viața și prioritățile, dar că fiecare moment petrecut împreună este prețios.

Chiar dacă viața de părinte nu este întotdeauna ușoară, Smiley și Gina par să fi găsit echilibrul perfect între familie și carieră. Artistul continuă să aibă o carieră muzicală de succes, iar Gina și-a găsit propriul ritm, jonglând între viața de familie și proiectele sale personale.

Gina Pistol despre relația cu socrii: „O relație faină, sănătoasă și fără intervenții. Cred că nu au ce să zică”

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, iar relația lor de familie se bazează pe încredere, respect și sprijin reciproc. Deși își țin viața personală departe de ochii curioși ai publicului, Gina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții lui Smiley, descriind-o ca fiind una sănătoasă și armonioasă.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit despre relația cu socrii săi și a subliniat că aceștia sunt discreți și nu intervin în treburile familiei ei.

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă”, a mărturisit Gina.

Declarațiile sale evidențiază o dinamică echilibrată între familii, în care fiecare parte își respectă spațiul și nevoile celuilalt. Pentru Gina, acest tip de relație este important, mai ales de când a devenit mamă și trebuie să jongleze între carieră, viața de familie și responsabilitățile legate de îngrijirea fetiței sale.

„Cred că nu au cu ce să se plângă”

De asemenea, Gina a explicat că părinții lui Smiley au avut ocazia să o cunoască înainte de a deveni parteneri oficiali.

„Nu-mi mai amintesc. Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea”, a adăugat prezentatoarea TV.

Aceasta a mai spus că, deși la început părinții lui Smiley nu știau exact ce fel de persoană este, acum au avut destul timp să o vadă cum se ocupă de casă, de copilul și nepoata lor, și sunt mulțumiți.

„Cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a dezvăluit Gina.

O relație armonioasă și respect reciproc

Între timp, și mama lui Smiley, Ioana Maria, a vorbit despre nora ei în cadrul unei apariții la TV, arătând că are doar cuvinte de laudă pentru Gina Pistol. Cu ocazia căsătoriei dintre cei doi, mama artistului a ținut să sublinieze că fericirea lor a fost și fericirea familiei.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam! Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA.”, a declarat ea pentru emisiunea „La Măruță”.

Ioana Maria a lăsat să se înțeleagă că o consideră pe Gina parte din familie, spunând că dorește ca relația dintre ele să fie mai mult decât una formală.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică”, a spus mama lui Smiley.

Citește și: Mărturisirea emoționantă făcută de Smiley, la un an de căsnicie cu Gina Pistol: “O iubesc cu tot ce este!”. Ce mai spune artistul despre soția lui

„Sunt o bunică fericită”

Bucuria familiei Smiley-Pistol a crescut și mai mult odată cu nașterea fetiței lor, care a adus multă lumină în viața celor apropiați. Ioana Maria a declarat că și-a dorit foarte mult o nepoțică, având deja doi nepoți băieți.

„Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”, a mărturisit ea, exprimându-și bucuria de a fi parte din viața micuței Josephine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *