Cum să ai gene lungi și frumoase. Sfaturi prețioase pentru o privire senzuală, îl vei cuceri pe loc

Secretul pentru gene lungi și rezistente
Cum să ai gene lungi și frumoase. Sfaturi prețioase pentru o privire senzuală, îl vei cuceri pe loc

Multe femei se confruntă cu faptul că nu au genele suficient de lungi, deși își doresc cu ardoare acest lucru. Multe apelează la gene false, însă este doar o soluție provizorie, care necesită timp și bani, pe care nu toate doamnele le au. Pentru gene lungi, curbate și cât se poate de naturale există o serie de sfaturi utile în acest sens.

Ce să faci pentru a avea gene lungi, curbate și sănătoase

Nu îți trebuie mare lucru pentru a avea gene lungi și frumoase. Unele obiceiuri, însă, le sensibilizează, iar acestea cad mai repede, spulberându-ți visul de a avea o privire fermecătoare. Unul dintre aceste obiceiuri nesănătoase pentru genele tale este frectaul la ochi. Când ești obosită, tinzi să te freci la ochi pentru a mai scăpa de presiune, însă acest lucru va face să îți piezi mai multe gene decât în mod normal. Încearcă să îți masezi doar ploapele, cu degetele, în sens circular. În acest fel te relaxezi și rămâi și cu gene la ochi.

Un alt obicei dăunător este folosirea zilnică a rimelului. Deși efectul acestui produs cosmetic este plăcut pe termen scurt, el nu face nimic altceva decât să îți oprească genele din procesul lor normal de creștere. Ferește-te de rimel și mai ales de cel rezistent la apă, pentru că substanțele din care acesta este făcut sunt mult mai puternice și mai dure pentru genele tale, fiind și mai greu de îndepărtat. În timpul procesului de demachiere, pierzi și gene prețioase și acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când vrei gene lungi și dese.

De asemenea, pentru a avea gene lungi trebuie să le îngrijești corespunzător. Machiajul trebuie îndepărtat în profunzime, căci substanțele din produse nu sunt dintre cele mai naturale de fiecare dată. Asemenea masării ploapelor, demachierea trebuie realizată cu grijă. Pentru a te șterge de machiaj, poți folosi ulei de cocos, de măsline sau demachiant pe bază de ulei. Îndepărtează machiajul și excesul de ulei cu un prosop umed și călduț.

Folosește uleiuri pentru față și gene

După cum am menționat mai sus, uleiul este foarte bun pentru curțarea pielii, dar și pentru genele tale. Dacă vrei să îl folosești strict pentru gene, ai nevoie de o periuță de rimel curată pe care să o înmoi în ulei de migdale sau de ricin. Aplică uleiul pe gene, așa cum te dai în mod obișnuit cu rimel. Procedează astfel zilnic, iar genele tale îți vor mulțumi. Ele vor deveni mai lungi, mai groase și mai rezistente.

O altă modalitate de a-ți crește genele este aplicarea serurilor speciale pentru așa ceva. Pe piață există foarte multe astfel de soluții care oferă rezultate remarcabile. Utilizarea unui ser pentru gene, timp de 12 săptămâni, îți va face genele mai puternice și mai pline, și te va ajuta să ai privirea fermecătoare pe care ți-ai dorit-o mereu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *