Cum să îți faci un machiaj pentru Halloween. Sfaturi utile pentru un look spectaculos

Sfaturi importante pentru un machiaj de Halloween rezistent.
Cum să îți faci un machiaj pentru Halloween. Sfaturi utile pentru un look spectaculos

Halloween-ul este una dintre sărbătorile preferate din an. Bomboane, costume, cocktailuri înfiorătoare și mai ales cele mai spectaculoase machiaje sunt numai câteva dintre elementele de bază. Dacă ai găsit deja costumul perfect, probabil ești aproape gata să participi la cea mai tare petrecere. Însă, până la poza finală de postat pe Instagram trebuie să pregătești și machiajul.

Cum să îți faci machiaj pentru Halloween

Pentru că nu este tocmai simplu, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru o apariție spectaculoasă. Machiajul de Halloween ar trebui să fie în primul rând distractiv. Pentru a-ți ușura munca, iată câteva sfaturi de care este bine să ții cont.

Investește într-o trusă bună de machiaj

Indiferent de perspnajul care vrei să fii de acest Halloween, nu trebuie neapărat să achiziționezi o mulțime de produse de machiaj diferite. Este bine să investești într-un kit care include majoritatea nuanțelor de care veți avea nevoie pentru a simplifica procesul de aplicare. În plus, este ușor să testezi diferite tipuri de farduri, mate, neutre sau vibrante, în funcție de ocazie.

Folosește ceea ce ai deja la îndemână

La fel ca o trusă completă de machiaj și alte accesorii te pot ajuta să economisești timp, bani și energie de acest Halloween. Gândește-te  la elementele simple pe care le folosești de zi cu zi, în afara Halloween-ului. De la creion de ochi, ruj roșu, la sclipici, poți crea look-uri de Halloween super epice doar cu strictul necesar. De exemplu, dacă vrei un machiaj care imită sângele, folosește un ruj roșu pe care îl ai deja. Răzuiește un strat fin de ruj, pune două-trei picături dintr-un eyeliner negru cremos și aplică la final puțin luciu de buze gros și transparent. Dacă vrei un sânge mai strălucitor, adaugă mai mult ruj. Pentru o nuanță mai profundă, de sânge uscat, adaugă mai mult liner.

Fixează machiajul

Foarte important, indiferent de tipul machiajului ales, nu uita să fixezi look-ul cu un produs special. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi de care este bine să ții cont pentru o apariție spectaculoasă. Indiferent de cât de intens sau minimalist va fi machiajul pe care l-ai ales, menținerea înfățișării tale intacte este scopul final. De aceea un spray de fixare de top va juca un rol esențial. De aceea, pentru rezultate bune, este bine să investești într-un produs profesionist. Spray-ul de fixare se pulverizează pe fața de două până la patru ori, mai întâi făcând un X și apoi un T, apoi vei fi gata de plecare.

Citește și machiajul cu efecte speciale a luat cu asalt rețelele sociale. Claudia Preduca, make-up artist: “Mie îmi ia aproximativ între 3-7 ore” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *