Cum să te îmbraci la birou cu stil. 5 ponturi care te vor scoate din anonimat

Află ce ținute trebuie să alegi.

Modul în care te îmbraci la birou nu este doar o alegere vestimentară, ci și o modalitate de a-ți exprima profesionalismul și personalitatea. O ținută bine aleasă poate spune multe despre cine ești și cum abordezi mediul de lucru. Așa că noi îți vom prezenta 5 ponturi care cu siguranță te vor ajuta să ieși în evidență.

Cum trebuie să te îmbraci la birou

Ei bine, cea mai recentă campanie MODIVO este centrată pe ținutele pe care le poți purta la birou și abordează ideea de a-ți păstra individualitatea într-un context corporatist.

Inspirată din estetica distopică a celebrului designer Yohji Yamamoto și din seria „Severance,” această campanie aduce în prim-plan conceptul de echilibru între viața profesională și cea personală în lumea actuală.

Astfel, MODIVO ne reamintește de valori esențiale și atemporale, precum pasiunea, armonia în viață și căutarea fericirii, indiferent de condițiile și realitatea înconjurătoare, combinate în așa fel încât ținutele noastre să iasă din anonimat.

În cadrul acestei campanii, stilul vestimentar este mai puțin formal, iar minimalismul capătă un nou înțeles, aliniindu-se tendinței de lux discret.

Citește și: Cu ce se poartă fusta de blugi. Idei de ținute pentru o combinație reușită, așa o poți accesoriza corect

Ținuta ta spune multe despre tine

Fie că suntem conștienți sau nu, modul în care ne îmbrăcăm la birou poate fi un adevărat mesaj despre cine suntem și cum ne raportăm la mediul profesional.

Fie că optăm pentru ținute business casual relaxate sau pentru costume impecabile, fiecare detaliu vestimentar este o parte a unei povești mai mari despre personalitatea noastră și abordarea noastră în lumea corporatistă.

Așa că azi îți vom dezvălui 5 ponturi pentru ținute uimitoare, care să îți reflecte pe deplin capacitatea și potențialul la locul de muncă.

Vezi și: Cu ce pantofi să îți asortezi ținutele de vară. Vei atrage toate privirile

5 sfaturi pe care trebuie să le urmezi

Fii autentic

În timp ce urmezi regulile de bază ale îmbrăcămintei de birou, nu uita să fii autentic. Adaugă o notă personală la ținuta ta pentru a te simți confortabil și încrezător. Alege haine care se potrivesc stilului tău personal, dar care respectă totodată standardele profesionale ale companiei.

Indiferent dacă vorbim despre îmbrăcăminte pentru bărbați sau femei, fie că optăm pentru un stil casual, sport sau elegant, există un aspect comun crucial atunci când vine vorba de outfit-ul de birou: aspectul general al angajaților trebuie să fie îngrijit și profesionist.

Alege ținute care te reprezintă

Deși ideal ar fi ca modul în care te îmbraci să nu fie un indicator al profesionalismului, realitatea este că astfel de percepții încă există în multe companii. Persoanele care adoptă un aspect profesional și sobru sunt adesea luate mai în serios decât ceilalți angajați.

Investește în haine de calitate

O ținută elegantă începe cu haine de calitate. Alege materiale și croieli care se potrivesc corpului tău și care arată bine. Hainele bine croite pot face o diferență semnificativă în aspectul general.

Te poate interesa și: Rochii care nu se vor demoda niciodată. Merită să investești în aceste ținute, vor fi mereu la modă

Alege culori potrivite

Culorile pot influența modul în care ești perceput. În general, culorile închise, precum negru, gri, bleumarin sau maro, transmit profesionalism și siguranță. Evită culorile stridente sau prea vesele, care ar putea să nu fie potrivite în mediul de lucru.

Detaliile contează

Nu subestima importanța detaliilor. Asigură-te că hainele tale sunt curate, că ai grijă de aspectul general al ținutei și că ai accesorii potrivite, cum ar fi o curea sau bijuterii discrete. Poți să-ți personalizezi ținuta prin intermediul acestor mici accente.

De asemenea, dacă ești interesată să achiziționezi una dintre ținutele din galerie, te informăm că le găsești pe MODIVO.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Insula Iubirii 2024: Cu câți bani a plătit-o Antena 1 pe Diandra
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *