Cum scapi de gușă. Cele mai bune exerciții

Cum scapi de gușă. Gușa poate crea o mulțime de complexe și asta pentru că este inestetică.
Cum scapi de gușă. Cele mai bune exerciții

Cum scapi de gușă, în câțiva pași simpli. Există câteva exerciții pe care le puteți face, pentru a scăpa de gușa inestetică. Chiar dacă sunt mulți cei care nu spun nu unor intervenții chirurgicale de îndepărtare a gușei, trebuie să știți că puteți face câteva exerciții zilnice, extrem de benefice, fără a ajunge la bisturiu.

Cum scapi de gușă. Cele mai bune exerciții

Gușa poate crea o mulțime de complexe și asta pentru că este inestetică. Exercițiile reprezintă o metodă nedureroasă, pentru a scăpa de bărbia dublă.

Cum sa scapi de gusa. Cele mai bune exerciții

Pentru cei care nu știu, există 7 exerciții foarte ușoare, dar eficiente totodată, care să ajute la combaterea bărbiei duble. Site-ul www.santeplusmag.com propune câteva exerciții ce ajută la îndepărtarea gușei.

Executați aceste exerciții de cel puțin 2 ori pe zi.

Cum scapi de gușă. Exercițiul 1

Deschideți gura, rotunjiți buzele și trageți aer în piept. Veți simți cum bărbia se contractă. Puteți repeta acest exercițiu de 10 ori. Urmează o pauză de 1 minut, apoi se reia. Faceți 3 serii a câte 10 repetări.

Exercițiul 2

Strângeți buzele, în așa fel încât să simțiți că zona gurii se contractă. Țineți capul drept și întoarce-l încet către dreapta cât de mult se poate. Stați în această poziție timp de 30 de secunde. După ce ați revenit la poziția inițială, întoarceți capul spre stânga și mențineți poziția tot 30 de secunde. Exercițiul se repetă de 10 ori.

Cum scapi de gușă. Exercițiul 3

Îndinde-ți gâtul înainte cât se poate de mult și duceți mandibula în față. Trebuie să simțiți cum se contractă mușchii gâtului și ai bărbiei. Mențineți poziția câteva secunde. Repetați exercițiul de 10 ori, cu o pauză de 1 minut, apoi reia seria de 10. În total, va trebui să faceți 3 serii a câte 10 repetări.

Exercițiul 4

Așezați dosul degetelor sub bărbie și, țineți buzele strânse, împingeți bărbia în degete. Rolul acestora din urmă este de a opune rezistență. Se fac 3 serii a câte 10 repetări.

Exercițiul 5

Lipiți limba de cerul gurii, împingând-o cu putere. În acest timp, veți ridica și veți coborî bărbia. Veți simți cum mușchii bărbiei și ai gâtului se contractă.

Exercițiul 6

Pentru acest exercițiu, va trebui să vă țuguiați buzele și să le dați forma literei O. SE ridică bărbia în aer și se menține timp de 30 de secunde. Acest exercițiu se repetă de tre ori.

Cum scapi de gușă. Exercițiul 7

Chiar dacă pare greu de crezut, puteți scăpa ușor de gușă exercitând presiune pe mușchii gâtului. Așază-ți mâinile în jurul gâtului și strânge ușor mușchii, în timp ce ridicați bărbia în aer.

Păstrați poziția timp de 30 de secunde, faceți o pauză de câteva secunde, după care repetați încă o dată. Se repetă exercițiul de 5 ori și ai, având grijă să nu strângeți prea mult mâinile în jurul gâtului.

„Acum că ai aflat cum să scapi de gușă, nu-ți rămâne decât să treci la treabă. Asta, bineînțeles, dacă te confrunți cu această problemă. Dacă ești perseverentă, asta însemnând să faci toate aceste exerciții cel puțin de 2 ori pe zi, primele rezultate se vor vedea în mai puțin de o lună”, este sfatul specialistului.

Principalele e motive care cauzează apariția gușei:

Obiceiurile alimentare nesănatoase provoacă o mulțime de probleme de sănătate, dar si de frumusețe

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea își pierde elasticitatea, iar acumularea de grăsime în exces în zona bărbiei accentuează și mai mult problema.

Moștenirea genetică

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *