Cum se curăță corect pantofii din piele întoarsă. Metoda e chiar banală, vor arăta ca noi așa

Sfaturi prețioase de la Adina Buzatu
Cum se curăță corect pantofii din piele întoarsă. Metoda e chiar banală, vor arăta ca noi așa

Adina Buzatu este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute stiliste din țara noastră. De-a lungul timpului, ea a îmbrăcat numeroși  bărbați celebrii din lumea mondenă și a câștigat aprecierea a milioane de români prin felul său de a fi. De altfel, Adina Buzatu oferă deseori sfaturi utile internauților. Recent, stilista a explicat cum se curăță corect pantofii din piele întoarsă. Iată cum faci încălțările să arate impecabil!

Cum se îngrijesc pantofii din piele întoarsă

Pantofii din piele întoarsă pot părea un pic pretențioși la prima vedere. Ei par sensibili la murdărie și greu de întreținut. Cu toate astea, mulți experți sunt de părere că, de fapt, o pereche de pantofi din piele întoarsă de bună calitate este la fel de ușor de întreținut ca și o pereche de pantofi din piele netedă. Printre ei se numără și celebra stilistă Adina Buzatu.

”Există o idee preconcepută cum că încălțările din piele întoarsă se deteriorează foarte repede la atingerea apei, a murdăriei și așa mai departe. Complet greșit! Acestea se întrețin extraordinar de ușor, iar pielea întoarsă este foarte rezistentă. Îți trebuie doar câteva obiecte și anume o perie de acest gen.

Acum, freci foarte bine locul respectiv și se șterge absolut orice. Ai genul acesta de perie rigidă care, de asemenea, este pentru zonele care se murdăresc sau pentru margine. Îi cureți foarte bine, lași deoarte această perie și o iei pe următoarea. Aceasta este puțin ma moale și are rolul de a reașeza pielea întoarsă și de a o face ca nouă. Astfel, un pantof din piele întoarsă ajunge ca nou imediat.”, a transmis Adina Buzatu pe rețelele sociale.

Citește și Cum se curăță corect pantofii. Trucuri prețioase de la Adina Buzatu VIDEO EXCLUSIV!

Sfatul Adinei Buzatu
Sfatul Adinei Buzatu

Ce mai recomandă Adina Buzatu

De asemenea, stilista recomandă și folosirea unui spray de protecție al pielii întoarse împotriva umidității și a murdăriei. ”Spreiezi foarte bine pe toată suprafața și l-ai lăsat deoparte. Este impecabil.”, a mai transmis Adina Buzatu în mediul online.

Într-una dintre edițiile emisiunii Ego Life, celebra stilistă a explicat și cum se îngrijesc blugii. ”Jeanșii nu se spală. Este o greșeală să speli jeanșii pentru că se deteriorează foarte repede.

Mai ales, o pereche de jeanși pe care o iubești, mai ales aceia care au tratamente pentru aspect vintage, pe aceia îi congelezi. I-ai purtat, i-ai băgat la congelator.

I-ai lăsat acolo o zi, după care îi lași să se dezghețe. Atenție nu tragi de ei să-i despachetezi pentru că se pot rupe. Îi lași împachetați, când se desfac îi întinzi și ei vor fi dezinfectați. Sunt mai curățați decât dacă i-ai duce la orice curățătorie. Dacă îi pătezi trebuie să-i speli.”, a mărturisit Adina Buzatu.

Citește și De ce să pui blugii în congelator în loc să-i speli. Trucul uimitor explicat de Adina Buzatu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *