Cum se înțeleg Andreea Bălan și George Burcea, la 4 ani de la divorț. De ce a renunțat artista la procese. ”I-am făcut și lui un bine”

Cei doi s-au certat din cauza pensiei alimentare

Scris de: Daoud Andra

19 Jun. 2024

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl fetițelor ei a fost tensionată în ultimii ani. Chiar dacă nu mai formează un cuplu de ceva timp, cei doi au purtat un război în instanță, dar artista a decis să îi pună capăt. De ce a renunțat Andreea Bălan la procesele care îl vizau pe fostul soț și cum se înțeleg acum.

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl fetițelor ei

În ultimii ani, Andreea Bălan a trecut printr-o serie de experiențe care au transformat-o radical. A suferit un stop cardiac, a divorțat și a avut o relație tensionată cu tatăl fetițelor ei. Artista a pus mai mult accent pe spiritualitate în ultimul timp și a încercat să vindece rănile trecutului, pentru a putea merge mai departe.

A făcut pace cu tatăl ei, dar și cu fostul soț, iar acum este echilibrată și fericită, alături de Victor Cornea. După ce s-a împăcat cu ea însăși, artista a decis să îngroape și securea războiului cu George Burcea, pe care îl dăduse în judecată pentru pensia alimentară a fetițelor. Acest lucru a ajutat-o să se liniștească, iar fostul ei soț a răsuflat ușurat.

Vezi și: Ce s-a întâmplat între Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după America Express: “Suntem foarte bine, dar separat”

”Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț… era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine, s-a liniștit și el, drept dovadă e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine.

Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului ”Te ascult” cu Ilinca Vandici.

Artista a făcut pace cu tatăl fetițelor ei

Cum o inspiră iubitul ei

De ceva timp, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Victor Cornea și este alături de el la cele mai importante competiții din tenis. Faptul că este fericită și liniștită se vede și în melodiile pe care le lansează. Artista a recunoscut recent, într-un interviu pentru EGO.ro, că întotdeauna a cântat despre ce a simțit.

”Ultimele piese, într-adevăr, sunt pozitive și de dragoste! Întotdeauna am cântat despre ceea ce am simțit. Erau poveștile mele, dar și ale ascultătorilor pentru că toți trecem prin suferință, iubiri sau despărțiri! Acum sunt inspirată să am piese pozitive! Da, normal! (n.r. Victor Cornea este primul care ascultă melodiile) Îi și spun: Vezi că este despre tine! Apoi mai vin cu una, îi zic același lucru! Ulterior, mai adaug o piesă și explic: Tot despre tine este”, a spus Andreea Bălan, luna trecută, pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *