Cum se mai simte Rona Hartner: “Am să vă dau o veste extraordinară!”. Ce i-au descoperit medicii

Noi detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner

Rona Hartner a oferit, în urmă cu puțin timp, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. De curând, artista a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă. Cu toate astea, îndrăgita actriță și cântăreață nu și-a pierdut speranța și crede că, prin rugăciune, va reuși să treacă peste această cumpănă.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner

În vârstă de 50 de ani, Rona Hartner se confruntă de o perioadă de timp cu grave probleme de sănătate. Îndrăgita artistă se află de circa două săptămâni sub atenta supraveghere a medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. Rona Hartner face chimioterapie, iar acest tratament se va întinde pe o perioadă de patru luni de zile. Însă, rezultatele deja se văd.

”Am să vă dau o veste extraordinară! A venit medicul meu oncolog și m-a anunțat că în urma unei radiografii făcute, se vede că metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni de tratament.

Așa că vreau să vă încurajez pe toți cei care vor să lase credința la o parte, să lase încrederea în Dumnezeu, să nu facă acest lucru. Pentru că…uitați în două săptămâni cu rugăciune, cu împărtășanie în fiecare zi, cu sacramentului uleiului sfânt, efectiv metastazele au scăzut la jumătate în două săptămâni.

Metastazele nu s-au făcut în câteva zile, ci în câteva luni, și au scăzut în două săptămâni la jumătate. Nimic nu este imposibil!”, a scris artista, pe contul său de Facebook.

Citește și Rona Hartner se simte tot mai rău: “Acum am 185 de ani”. Care este ultima sa dorință!

Cât plătesc vedetele autohtone, stabilite în alte țări, pentru pâine, cartofi și benzină. Ce spune Rona Hartner
Rona Hartner

Cum a aflat de boala pe care o are

În cadrul unui interviu, Rona Hartner a povestit cum a aflat că are cancer. Artista a mărturisit că s-a luptat cu simptome chinuitoare, mai exact cu o tuse persistentă care nu i-a trecut de la sine și nici cu ajutorul medicamentelor.

Ulterior, vedeta a făcut mai multe analize și, inițial, medicii au zis că e vorba de o pneumonie, dar ulterior au constatat că lucrurile sunt mai grave.

”De acest cancer am aflat când am fost la un pneumolog în Sectorul 2, pentru că tușeam foarte rău și în Franța nimeni nu voia să-mi dea decât Paracetamol iar mie mi se părea că am ceva mult mai rău la plămâni, și atunci pneumologul respectiv mi-a făcut imediat o radiografie și m-a pus pe tratament cu antibiotice foarte puternice timp de 10 zile.

După ce a dispărut pneumonia, am descoperit că sub aceasta era, de fapt, un cancer și o embolie pulmonară. Poate aș fi putut descoperi asta cu 2 luni mai devreme, dar în Franța nu m-a trimis nimeni nici măcar la o radiografie”, a declarat Rona Hartner, conform ciao.ro.

Citește și Interdicția primită de Rona Hartner din partea medicilor, după diagnosticul crunt. Artista trece prin cumpăna vieții ei: “Boala m-a dat peste cap”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *