Cum se menține Victor Slav în formă la 42 de ani. Trucul nebănuit la care apelează

Victor Slav: „Las organismul să proceseze mâncarea”.

Scris de: Daoud Andra

24 Oct. 2022

Cum se menține Victor Slav în formă la 42 de ani. Trucul nebănuit la care apelează

Victor Slav s-a numărat printre cei mai doriți bărbați din România timp de mulți ani. Fostul prezentator TV a depășit pragul de 40 de ani, însă are un stil de viață care îl ajută să arate în continuare bine. Cum se menține Victor Slav în formă la 42 de ani? Chiar dacă nu are timp mereu să ajungă la sală, el apelează la un truc care îl ajută să țină la distanță kilogramele.

Cum se menține Victor Slav în formă

Victor Slav a fost dintotdeauna preocupat de aspectul său fizic. Anii de sport și-au spus cuvântul, iar fostul prezentator TV a fost mereu într-o formă de invidiat. Chiar dacă anii au trecut, Victor Slav a reușit să se mențină, cu ajutorul unor reguli stricte. În perioadele aglomerate din viața lui, când nu reușește să ajungă la sală cât de des și-ar dori, Victor Slav apelează la un truc ce ține de alimentație pentru a nu se îngrășa.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune că ține post intermitent (sau fasting), iar asta îl ajută să arate bine. Practic, din 24 de ore, Victor Slav are un interval de 8 ore în care mănâncă și 16 ore în care nu mănâncă nimic. Deși îi place să gătească și este pasionat de bucătăria italiană, Victor se ține departe de tentațiile culinare care ar putea duce la acumularea de kilograme.

„Nu pot spune că mănânc același lucru în fiecare zi, diversific mult. În ultima perioadă, am fost foarte ocupat și nu am mai ajuns la sală de două luni, știu că pare incredibil, însă ăsta este adevărul. Dar în perioada asta, când nu merg regulat la sport și nici nu mănânc corect, țin fasting. Din 24 de ore ale unei zile mănânc în doar 8 ore, ce doresc, dar în cantități rezonabile. În celelalte 16, în mod normal 8 ore le dorm și în celelalte nu mănânc, las organismul să proceseze mâncarea.”, a declarat Victor Slav, pentru revista Viva!

Cum se mentine Victor Slav in forma la 42 de ani. Trucul nebanuit la care apeleaza
Victor Slav ține post intermitent pentru a se menține în formă

Victor Slav a avut un restaurant

Fostul prezentator TV și-a dus pasiunea pentru mâncare la cu totul alt nivel, atunci când a deschis un restaurant. Victor Slav a investit într-o afacere, în plină pandemie, însă de curând a decis să închidă localul. Acesta se afla în zona Decebal din București, însă problemele care s-au acumulat l-au determinat pe Victor Slav să renunțe la afacere. El nu exclude însă ideea de a redeschide localul, la un moment dat.

„Mi-a ajuns. Mi-a făcut plăcere. A fost foarte frumos, dar nu-mi mai trebuie. Glumesc. Am închis restaurantul, dar cine știe. Când o să simt că este momentul prielnic poate că o să redeschid. Acum nu este. Într-adevăr eu am avut curaj și am deschis în pandemie. Cine este mai nebun ca mine? Dar în orice sunt foarte nebun.”, spunea Victor Slav, în urmă cu ceva timp, pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *