Cum se prepară pâinea care nu îngrașă. E secretul Andreei Marin pentru o siluetă de invidiat

Rețeta de pâine care nu îngrașă a Andreei Marin
Cum se prepară pâinea care nu îngrașă. E secretul Andreei Marin pentru o siluetă de invidiat

Pâinea este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite preparate alimentare de la noi din țară. Cu toate astea, multe persoane evită să o consume din cauza aportului de calorii. Dar ce ai spune de o pâine care nu îngrașă? Ei bine, rețeta a fost dezvăluită de Andreea Marin, una dintre cele mai frumoase femei din România. Așa te vei bucura de preparatul tău preferat, fără să te alegi cu kilograme în plus.

Rețeta de pâine care nu îngrașă a fost dezvăluită de Andreea Marin

Andreea Marin nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de-a lungul timpului și-a creat o comunitate foarte mare de persoane care o urmăresc în mediul online.

Pe rețelele sociale, vedeta îi ține la curent pe fanii săi cu tot ceea ce face. În plus, uneori, ea le împărtășește acestora diverse rețete. Recent, bruneta le-a explicat internauților cum se prepară pâinea care nu îngrașă. Preparatul este gata în maximum cinci minute. Iată reţeta pas cu pas:

Cum arată dormitorul Andreei Marin
Andreea Marin

Ingrediente

  • 65 de grame făină de migdale (cam trei linguri cu vârf, se găsește online sau la Plafar)
  • două ouă întregi
  • două linguri de unt topit
  • o linguriță mică de praf de copt
  • sare după gust

Citește și Truc fabulos pentru ca pâinea să nu mai mucegăiască. Așa o păstrezi proaspătă mai mult timp!

Mod de preparare

Într-un clip postat în mediul online, Andreea Marin a explicat, pas cu pas, cum se obține pâinea care nu îngrașă:

„Când vrei desert în loc de pâine, înlocuiești sarea cu stevie sau sirop de agave şi cacao. Eu adaug diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de stevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.

Amesteci totul într-un vas mai înalt, de pildă un bol de sticlă, și îl bagi la microunde cam 3 minute, doar atât! Aluatul crește și se coace, dacă vrei poți sa mai adaugi apoi 30 de secunde, depinde cât vrei sa iasă de rumenită pâinea.

E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților”, a spus vedeta.

Citește și Andreea Marin, imagini unice cu Adrian Brâncoveanu și Violeta. Nimeni nu i-a mai văzut așa: “Ne e teamă”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *