Cum se scuză Nicușor Dan după ce a traversat strada prin loc nepermis, cu fetița în brațe. “Am deranjat anumite grupuri de interese”

Nicușor Dan a fost surprins în timp ce încălca legea. A traversat strada prin loc nepermis, cu fetița în brațe
Cum se scuză Nicușor Dan după ce a traversat strada prin loc nepermis, cu fetița în brațe. “Am deranjat anumite grupuri de interese”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, reacționează după ce sindicatul Polițiștilor Europol a publicat imagini cu el în timp ce traversează strada printr-un loc nepermis, având fetița în brațe.

Reacția lui Nicușor Dan după ce a fost surprins traversând strada prin loc nepermis

Nicușor Dan a publicat un mesaj scurt pe rețelele de socializare. Primarul general al Capitalei recunoaște că gestul său nu este scuzabil, însă consideră că cineva a avut un motiv întemeiat să îl filmeze “în viața sa privată”. Totodată, Nicușor Dan a vrut să le spună oamenilor că s-a asigurat înainte să traverseze strada prin loc nepermis și nu pe trecere, așa cum este normal.

“Zilele trecute am făcut o greșeală, traversând strada printr-un loc nepermis, cu fetița în brațe. Chiar dacă m-am asigurat, gestul nu e scuzabil.

Totuși, faptul că există oameni care mă filmează în viață privată și că un sindicat al polițiștilor n-are altă treabă decât să promoveze filmarea cu mine înseamnă că am deranjat anumite grupuri de interese”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Sindicatul Europol, imagini cu Nicușor Dan, traversând strada prin loc nepermis

Sindicatul Europol a publicat, marţi seară, imagini cu primarul general al Bucureștiului în timp ce traversează strada printre mașini. După o încercare eșuată de a trece pe partea cealaltă, Nicușor Dan se uită din  nou, se asigură că nu mai trece nicio mașină și trece ținându-și fiica în brațe. Sindicatul Europol susține pe pagina sa că Nicușor Dan îi oferă un exemplu negativ fiicei sale, învățând-o să încalce legea.

„Dan trece strada întodeauna pe la trecerea de pietoni. Nicușor trece strada prin loc nepermis. Dan îşi protejează copilul. Nicușor își pune în pericol copilul traversând printre mașini. Dan îşi învaţă copilul să respecte regulile. Nicușor dă un exemplu prost copilului, învăţându-l să încalce legea. Fii ca Dan, nu face ca Nicuşor!”, este mesajul publicat de Sindicatul Europol.

Filmulețul a strâns aproape 50 000 de vizionări. De asemenea, există sute de comentarii, în unele oamenii îl critică pe Nicușor Dan, în altele îi iau apărarea. Imaginile au fost distribuite de peste 200 de ori.

Nicușor Dan și soția lui au devenit recent părinți pentru a doua oară

Nicușor Dan a anunțat în urmă cu aproximativ două săptămâni că a devenit din nou tată. Soția lui a adus pe lume un băiețel.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru. Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare”, a scris pe Facebook Nicușor Dan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *