Cum se simte Florin Piersic, după ce a fost mutat de la ATI. Ultimele vești despre starea de sănătate a actorului VIDEO

În ce constă recuperarea

Scris de: Daoud Andra

16 May. 2024

Florin Piersic se recuperează în urma operației la genunchi și face progrese de la o zi la alta. Actorul nu mai este la terapie intensivă, ci a fost mutat în salon, iar medicii care se ocupă de el au transmis cum se mai simte acesta.

În ce stare este Florin Piersic, după ce a fost mutat de la ATI

Florin Piersic a fost operat în weekend, pentru a i se scoate proteza de la genunchi, care întreținea infecția din organism. Primele 72 de ore după operație au fost critice, după cum anunțau atunci medicii de la Spitalul Foișor, unde se află internat maestrul.

Starea sa de sănătate a evoluat bine, iar actorul a fost mutat de la Terapie Intensivă în salon și a început recuperarea. Joi, 16 mai, doctorii care se ocupă de el au transmis că actorul a început să se deplaseze cu ajutorul unui cadru și că face recuperare.

Vezi și: Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Marele secret al actorului: “Visul meu a fost de a avea o fetiță” VIDEO

”Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte. (…) Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, a transmis conducerea Spitalului Foişor.

Cati copii are Florin Piersic, de fapt 4
Actorul a ajuns la spital la finalul lunii aprilie

Mesajul transmis de actor după operație

La câteva zile după ce a fost supus intervenției chirurgicale, actorul a ținut să transmită un mesaj fanilor, dar și echipei medicale care s-a ocupat de el. Florin Piersic le-a mulțumit medicilor de la cele patru spitale, care l-au tratat în această perioadă.

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Vezi și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după operație. Medicii au făcut anunțul: ”S-a ridicat în picioare”

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel, Dr. Adrian Marinescu, eroii mei, Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar… m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis actorul, zilele trecute.

Florin Piersic a ajuns pe mâinile medicilor la finalul lunii aprilie. A fost internat mai întâi la Cluj-Napoca, la Spitalul Militar și la Institutul Inimii, după care familia a cerut transferul la București. După Paște, actorul a ajuns la Spitalul Matei Balș, iar de acolo a fost mutat la Foișor, unde a fost operat și unde se recuperează în prezent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *