Cum se simte Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident rutier: “Ăla vinovat a plecat”. Latifundiarul a ajuns cu Rolls Royce-ul în șanț

Afaceristul a scăpat teafăr.
Cum se simte Gigi Becali, după ce a fost implicat într-un accident rutier: “Ăla vinovat a plecat”. Latifundiarul a ajuns cu Rolls Royce-ul în șanț

Duminică, 12 noiembrie, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Patronul celor de la FCSB (65 de ani) a ajuns cu Rolls Royce-ul într-un șanț, în zona Pipera. Din fericire, el a scăpat nevătămat.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, duminică, 12 noiembrie. Incidentul a avut loc pe centura București, în timp ce patronul de la FCSB se întorcea de la biserică. El a explicat că a încercat să evite un șofer care a intrat în depășire. Pentru a evita să se ciocnească cu el, a intrat cu mașina în șanț.

Inițial, s-a speculat că la volanul mașinii se afla Ionuț Luțu, însă Gigi Becali a precizat că el conducea în acel moment.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe Centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el. Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină. Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”, a spus Gigi Becali, la România TV.

masina gigi becali
foto: captură Youtube

Citește și: Gigi Becali nu-l iartă pe Dorian Popa. Ce pedeapsă vrea pentru artist: “Pe toată viața!”

Bolidul de lux a mai fost avariat

Nu este prima dată când Gigi Becali este implicat într-un accident! La finalul lunii septembrie, Rolls Royce-ul său a fost lovit din spate de o mașină la bordul căreia se afla o femeie.

„Eu eram oprit și ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit. M-am dat jos și am văzut nu avea nimic, nici mașina ei și nici a mea. M-a recunoscut. Au început să filmeze, că au crezut că s-a întâmplat ceva. Dar nu s-a întâmplat nimic. Dacă n-are nici o zgârietură mașina, unde e accidentul?”, declara Gigi Becali, la Antena 3.

Citește și: Gigi Becali, gest neașteptat pentru Victor Pițurcă. Ce cadou i-a făcut: “Valorează un milion şi jumătate de euro”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *