Cum se simte Mario Fresh, după ce au apărut imagini cu el pe patul de spital. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp: „Mie de fapt de asta îmi era frică”

Artistul a avut parte de o intervenție cu anestezie totală

Scris de: Daoud Andra

18 Feb. 2023

Mario Fresh și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut pe internet pe un pat de spital și cu furtun de oxigen. Artistul a revenit ulterior și a explicat ce s-a întâmplat și de ce a ajuns pe mâinile medicilor. Iubitul Alexiei Eram a fost supus unei intervenții și a avut nevoie de anestezie generală. Ce a transmis imediat după ce a trecut efectul acesteia.

Mario Fresh, mesaj de pe patul de spital

Cei care îl urmăresc pe Instagram pe Mario Fresh au fost surprinși să-l vadă pe artist, recent, pe patul de spital. Cântărețul a publicat câteva story-uri în care a explicat ce i s-a întâmplat și de ce a ajuns să facă anestezie generală. Artistul a ajuns la spital în urma unor probleme de stomac, iar medicii i-au făcut o endoscopie.

Citește și: Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh. Cum au reușit cei doi să rămână împreună de-a lungul anilor: “Suntem făcuți unul pentru celălalt” VIDEO EXCLUSIV

Mario a spus că s-a temut cel mai mult de anestezia generală și că ar fi vrut să facă intervenția „pe viu”. După ce totul a trecut, și-a dat seama că a fost mai bine că s-a lăsat pe mâinile medicilor și a acceptat să fie sedat. El a ținut să își liniștească fanii, care i-au trimis mesaje pline de îngrijorare.

„Prieteni, stați liniștiți, sunt bine! Ați văzut voi drac mort?! Am avut niște intervenții mici astăzi, momentan nu pot să îmi revin foarte bine. Acuzam niște dureri, doar că creierul este înghețat momentan. M-am dus la spital, am făcut toate analizele, am luat și un mic somn (n.r. anestezie) ca să fac o endoscopie, pentru că stomacul meu plângea de durere și toată ziua am petrecut-o pe canapea, sforăind.”, a spus Mario Fresh, la scurt timp după ce s-a trezit din anestezie.

Citește și: Mario Fresh, imagine de colecție alături de mama sa. Cum arată “soacra” Alexiei Eram

Cum se simte Mario Fresh, după ce au apărut cu el imagini pe patul de spital
Mario Fresh și-a îngrijorat fanii cu aceste imagini

„Mie de fapt de asta mi-era frică”

Artistul nu mai făcuse anestezie generală din copilărie și a recunoscut că sedarea l-a speriat mai mult decât intervenția în sine. Până la urmă și-a dat seama că a luat decizia potrivită, pentru că nu a simțit nimic în timpul procedurii.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Esca nu dorește ca fiica ei să se mărite cu Mario Fresh. A spus adevărul acum

„Eu nu mai știam cum e cu anestezia asta totală. Am mai făcut odată, dar au trecut 11 ani de atunci. Mie de fapt de asta mi-era frică. Îi spusesem doctoriței înainte că aș vrea să fac endoscopia pe viu, ca să am control, să știu și eu ce se întâmplă cu mine. Aveam, cred, 180 pulsul de emoții și de frică și într-o secundă s-a stins lumina.”, a povestit Mario Fresh.

La câteva ore după ce s-a trezit din anestezie, artistul a plecat la sală. El a mai făcut un story din mașină, în care a spus: „Păi nu bag eu brațe?! Gata, mi-am revenit, asta a fost”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *