Cum se simte Simona Gherghe, după accidentul de la schi, din Italia. Vedeta și-a rupt o coastă

Simona Gherghe: „Doare foarte, foarte rău”

Scris de: Daoud Andra

07 Jan. 2023

Simona Gherghe a avut parte de o accidentare care i-a stricat vacanța. Vedeta se află în Italia cu familia și chiar în primele zile și-a rupt o coastă, ajungând la spital. Vedeta se confruntă cu dureri groaznice, iar acum le-a povestit fanilor cum a avut loc accidentul care i-a compromis vacanța și cum a ajuns să se lovească atât de rău.

Simona Gherghe a ajuns de pe pârtia de schi direct la spital

Simona Gherghe a așteptat mult vacanța de iarnă, pentru a pleca la schi împreună cu familia. La scurt timp după ce s-a terminat cel mai recent sezon al emisiunii „Mireasa”, prezentatoarea și familia sa au plecat într-o vacanță la schi, în Italia. Mare iubitoare a sporturilor de iarnă, vedeta de la Antena 1 aștepta cu nerăbdare să ajungă pe pârtie, însă din păcate pentru ea, vacanța s-a terminat mai devreme.

Chiar în primele zile, Simona Gherghe a avut parte de o accidentare care a trimis-o de pe pârtie direct la spital. Prezentatoarea de la „Mireasa” și-a rupt o coastă și a fost nevoită să stea departe de schiuri pentru restul zilelor. Vedeta le-a povestit și celor care o urmăresc pe internet întâmplarea și a recunoscut că se confruntă cu dureri puternice.

Chiar dacă vacanța a fost compromisă pentru ea, Simona Gherghe se bucură pentru copiii ei, Ana și Vlad, care au parte de zile superbe. Micuții au participat la cursuri de schi, alături de copii italieni, și s-au perfecționat în acest sport.

Când începe Mireasa, sezon 6, la Antena 1. Primele schimbări anunțate de Simona Gherghe
Simona Gherghe alături de familie, pe pârtie

„Doare foarte, foarte rău”

Simona le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram cum a avut loc accidentul. În urma loviturii, ea a fost nevoită să poarte un corset, pentru a-i ține coasta ruptă cât mai fix.

„Am lăsat copiii la școala de schi și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău. Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe schiuri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală. Culmea este că m-am ridicat, am stat un pic, am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri și abia apoi m-au luat durerile foarte tare și a trebuit să mergem până la spital.

Mi-au făcut o radiografie și au constatat că am o fractură la coasta cu numărul nouă. Faza cu fracturile de coaste este că nu prea ai ce să faci, în sensul că trebuie să aștepți să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice ca să mai taie puțin din durere, dar nu vreți să știți: dacă râd mai tare, dacă tușesc, dacă strănut este absolut îngrozitor, e ca și cum îmi străpunge cineva un cuțit. Este foarte greu și noaptea la somn pentru că trebuie să stau într-o anumită poziție, nu am voie să fac mișcări stânga-dreapta pentru că, cam o lună ar dura vindecarea.”, a povestit Simona Gherghe, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *