Cum și-a cucerit Iana Novac soțul, de fapt: “Mă demachiam, îmi strângeam părul în coadă și mă îmbrăcam sport!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a făcut timp de 6 luni

Iana Novac formează de foarte mulți ani un cuplu cu soțul ei, Octavian Dobrotă, alături de care are doi copii, Alexandru și Erika. Înainte de a începe o relație, acesta i-a fost profesor de canto vedetei, însă nu mulți știu cum a început povestea de iubire între cei doi. În exclusivitate pentru Ego.ro, artista a dezvăluit cum și-a cucerit partenerul.

Iana Novac, despre căsnicia ei

Iana Novac și-a amintit că timp de 6 luni a preferat să nu se aranjeze la întâlnirile pe care le avea cu Octavian Dobrotă. Astfel, vedeta mergea să se vadă cu acesta nemachiată, cu părul prins și îmbrăcată sport, dorindu-și ca el să se îndrăgostească de sufletul său, nu de imagine:

“Când eram în momentele în care îl cuceream pe soțul meu, niciodată nu mă machiam! Mă machiam ziua, mă duceam la treabă, iar, când urma să mă întâlnesc cu el, veneam și mă demachiam, mă îmbrăcam în costum sport și mă duceam la întâlnire! Mi-am dorit foarte mult să descopere în mine alte lucruri, să nu fie mai interesat de fațada de porțelan!

El chiar mi-a zis la un moment dat: “Eu te vedeam ziua aranjată, machiată! De ce când veneai să te întâlnești cu mine erai diferită?”. I-am spus: “Tocmai de asta, ca să mă cunoști așa cum sunt, nu să te cuceresc!”. (…) Nu am vrut să îl cuceresc fiind machiată și aranjată!

Eram simplă, mă demachiam, îmi strângeam părul în coadă și mă îmbrăcam sport! Am făcut asta în jur de jumătate de an! După ce a fost unită relația și totul a fost frumos, am început să mă aranjez! Îmi place mult să mă aranjez! Nimeni nu crede, dar exact așa a fost!”

Citește și: Iana Novac, detalii inedite la 21 de ani de la nunta cu Octavian Dobrotă: “Eram săraci, nu aveam nimic!”. Cine s-a oferit să-i ajute VIDEO EXCLUSIV

Ce a spus despre fiica sa

De asemenea, Iana Novac ne-a vorbit despre fiica sa, Erika, care deja a început să descopere machiajele și hainele mamei sale. Vedeta ne-a mărturisit că nu se supără când micuța îi distruge produsele, ci, mai degrabă, se bucură de faptul că aceasta experimentează:

“Le-a descoperit! Și acum când vin acasă, toate sunt distruse! (n.r. machiajele) Dar e normal să fie așa, mie îmi place! E fetiță, se aranjează! Acum a descoperit și garderoba mea și împrumută tot ce găsește pe acolo! (…) Nu se duce machiată la școală! Există reguli! Își dă cu puțin rimel și gloss, există reguli!

Nu, cu asta nu! (n.r. nu e de acord cu tatuajele) Eu am o altă părere despre tatuaje și despre inele! Nu cred că este cazul să deschid acum subiectul! Cu vopsitul părului…sunt convinsă că o să fie blondă! Dacă mă vede pe mine blondă, sunt convinsă că atunci când o să fie mare o să se facă blondă! Ce pot să am împotrivă? Doar să fie echilibrată și cu picioarele pe pământ!”

Citește și: Regulile peste care Iana Novac nu trece în educația copiilor ei: „Câteodată sunt mai exigentă”. Cum era artista în perioada copilăriei VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *