Cum și-a făcut apariția Carmen Iohannis alături de elevii săi. Ținuta cu care a atras toată atenția FOTO

Mesajul special pe care l-a transmis elevilor ei

Scris de: Daoud Andra

05 Jun. 2024

Chiar dacă este prima doamnă a României de 10 ani, Carmen Iohannis nu și-a abandonat cariera de profesoară și a păstrat catedra din Sibiu, unde predă de ani buni. Recent, soția președintelui s-a fotografiat alături de elevii ei și le-a trasmis un mesaj special, pe rețelele de socializare.

Carmen Iohannis, apariție elegantă alături de elevii ei

Soția președintelui Klaus Iohannis și-a dedicat viața copiilor, fiind profesoară de engleză și dirigintă. Chiar dacă soțul ei s-a mutat la București de 10 ani, Carmen Iohannis nu a renunțat la postul de profesoară și a rămas să locuiască la Sibiu. Prima doamnă a avut întotdeauna o legătură specială cu elevii ei din fiecare generație, în special cu cei cărora le-a fost dirigintă.

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Carmen Iohannis a publicat pe Facebook mai multe fotografii cu elevii ei de la liceul Gheorghe Lazăr, din Sibiu, făcute în diferite momente. În imagini se poate vedea că soția președintelui are grijă să fie elegantă și la școală, nu doar în deplasările și vizitele oficiale pe care le face în calitate de primă doamnă.

Vezi și: Cum a mers îmbrăcată Carmen Iohannis, la Casa Albă, la întâlnirea cu Jill Biden. Apariția a atras aprecieri: “De data asta o ținută foarte elegantă și rafinată”

Într-una dintre fotografii apare purtând o rochie vaporoasă, albastră, cu imprimeu floral. În alta, Carmen Iohannis poartă o rochie bej, de tip sarafan, și pantofi stiletto. ”Mulți ani frumoși copiilor și copilăriei”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook, în dreptul fotografiilor cu elevii.

Prima doamnă, alături de elevii ei de la Sibiu

Ce salariu are Carmen Iohannis

Soția președintelui mai are puțin până la pensie, având în prezent 63 de ani. După o carieră de aproximativ 40 de ani în învățământ, Carmen Iohannis a ajuns să câștige un salariu lunar de aproape 8.000 de lei, potrivit informațiilor din spațiul public. Salariul de profesoară al primei doamne ar fi de 7.226 de lei pe lună, la care se adaugă sporuri pentru faptul că este și dirigintă.

Vezi și: Ținuta cu care soția președintelui Iohannis i-a cucerit pe criticii de modă. Carmen Iohannis, lăudată pentru această apariție: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”

Carmen Iohannis a absolvit facultatea la Cluj-Napoca, după care a intrat în învățământ. Tot în acea perioadă a început să formeze un cuplu cu președintele țării. Deși se cunoșteau din liceu, s-au apropiat mai mult în timpul facultății, iar după 7 ani de relație, s-au căsătorit. Cei doi nu au avut niciodată copii, deși și-au dorit.

”Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor”, spunea președintele, cu privire la faptul că el și soția sa nu au moștenitori.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *