Cum și-a făcut apariția Kate Middleton la slujba de Paște. A încălcat protocolul regal cu acest detaliu FOTO

Prințesa a purtat o ținută care a atras toate privirile

Scris de: Daoud Andra

10 Apr. 2023

Familia regală a Marii Britanii a sărbătorit duminică Paștele Catolic. Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis au participat la slujba religioasă de la Capela St. George de la Windsor. Ca de obicei, prințesa de Wales a atras toate privirile, iar un anumit detaliu afișat de ea nu a fost în concordanță cu protocolul regal.

Kate Middleton, apariție plină de eleganță la slujba de Paște

Kate Middleton uimește de fiecare dată cu aparițiile sale pline de eleganță. Prințesa de Wales nu dezamăgește niciodată publicul, iar acolo unde apare, toate privirile sunt ațintite asupra ei. Duminică, 9 aprilie, familia regală a sărbătorit Paștele, iar Kate, William și cei trei copii ai lor au participat la slujba religioasă de la Capela St. George.

Citește și: De ce poartă Kate Middleton aceleași rochii de mai multe ori, deși își permite să își schimbe ținutele. Motivul dezvăluit de un celebru expert

Prințesa de Wales a avut o apariție extrem de elegantă și rafinată, pe măsura sărbătorii. Kate a purtat un trench de culoare albastru regal, peste o rochie în aceeași nuanță. A completat ținuta cu o pălărie asortată și o poșetă plic în aceeași culoare. În ceea ce privește încălțările, prințesa a ales o pereche de pantofi stiletto nude, pe care i-a mai purtat în diverse ocazii.

Look-ul a fost completat de bijuterii cu pietre albastre, dar și de un detaliu îndrăzneț pe care nu mulți l-au observat. Prințesa a avut unghiile făcute într-o nuanță de burgundiu, iar acest lucru a fost sesizat în fotografiile care au apărut ulterior. Potrivit protocolului, femeile din familia regală nu au voie să apară în public cu unghiile făcut în nuanțe puternice, însă din când în când Kate încalcă această regulă.

Citește și: Porecla amuzantă a lui Kate Middleton. Cum obișnuiește să-i spună prințul William, sigur nu te-ai fi așteptat

Cum și-a făcut apariția Kate Middleton la slujba de Paște
Kate Middleton a avut unghiile făcute într-o nuanță puternică

Copiii s-au asortat cu ea

Prințul William a purtat un costum de culoare navy și o cravată burgundie la slujba din ziua de Paște, în timp ce cei trei copii ai cuplului regal s-au asortat, prin diferite detalii, cu mama lor. Prințul George, cel mai mare dintre moștenitori, a avut un costum navy, la fel ca tatăl său, însă accesorizat cu o cravată de culoare albastră.

Citește și: Ce s-ar întâmpla dacă prințul William și Kate Middleton ar divorța. Un fost angajat al Casei Regale face mărturisiri incredibile

Prințesa Charlotte a purtat un palton închis la culoare, iar pe sub el a avut o rochiță albastră cu flori albe și o pereche de dresuri albastre, asortându-se cu mama ei. Și mezinul George a purtat o pereche de pantaloni scurți de culoare bleu, ținuta sa fiind în ton cu ale fraților săi, dar și cu a mamei lor.

Kate Middleton nu a încălcat protocolul doar în ceea ce privește manichiura, ci și în privința accesoriilor alese. Regulile de etichetă spun că prințesa nu ar trebui să poarte bijuterii cu pietre prețioase în timpul zilei, însă de data aceasta a ales o pereche de cercei cu safire, care s-au asortat perfect cu restul ținutei.

Citește și: Kate Middleton, apariție ravisantă. Soția prințului William a strălucit cu această ținută spectaculoasă, accesoriul care a atras toate privirile

Așa cum se întâmplă foarte des în ultima vreme, prințesa de Wales și-a asortat ținuta și cu regina consoartă Camilla. Aceasta a ales tot un outfit de culoare albastră, însă într-o nuanță mai închisă decât cea purtată de Kate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *