Cumpăna prin care a trecut Matthew Perry. Medicii i-au dat atunci șanse slabe de supraviețuire. Povestea mai puțin știută a actorului din “Friends”

A avut o viață zbuciumată
Cumpăna prin care a trecut Matthew Perry. Medicii i-au dat atunci șanse slabe de supraviețuire. Povestea mai puțin știută a actorului din “Friends”

Celebrul actor american Matthew Perry, cel care a interpretat rolul lui Chandler Bing în îndrăgitul serial „Friends”, a fost găsit mort în casa lui din Los Angeles. Avea doar 54 de ani. Puțini știu că, ani la rând, actorul s-a luptat cu dependența de droguri și de alcool și a fost internat de mai multe ori în centre de reabilitare.

Matthew Perry a decedat la 54 de ani. A dus o luptă mare cu drogurile și alcoolul

Matthew Perry, actorul devenit celebru în urma rolului lui Chandler în serialul american „Friends”, a decedat la vârsta de 54 de ani. Starul american a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj din locuinţa sa din Los Angeles.

„Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neuitat din familia Warner Bros. Television Group. Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a transmis Warner Bros. Television Group, studioul de televiziune care a produs serialul Friends, pentru CNN.

Actorii de la Hollywood sunt în doliu

Apropiații săi sunt șocați de moartea lui, mai ales colegii din Friends, printre care Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow. Cu toții au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Actriţa Maggie Wheeler, cea care a interpretat-o pe iubita lui din serialul fenomen, Janice, i-a adus actorului un tribut emoționant în mediul online.

„Ce pierdere uriaşă! Lumii întregi îi va fi dor de tine, Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o unui număr atât de mare oameni în viaţa ta mult prea scurtă va trăi mai departe. Mă simt binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit cu tine”, a scris aceasta.

Un geniu al comediei, un dependent de alcool și droguri

Anul trecut, Matthew Perry şi-a publicat memoriile, prin intermediul lansării cărții „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir”.

În volumul impresionant, actorul a recunoscut că a fost dependent de alcool și droguri. Pe când avea doar 30 de ani a făcut pancreatită. Din cauza abuzului masiv de opioide, Matthew Perry a suferit și o ruptură de colon, iar medicii i-au dat 2% şanse de supravieţuire. Timp de două săptămâni a fost în comă, după care a petrecut mai multe luni pe un pat de spital.

A fost la un pas de moarte în urmă cu ani buni

De asemenea, actorul celebru din Friends a mărturisit că a trecut prin 14 intervenţii chirurgicale pentru rezolvarea problemelor abdominale. În plus, pentru a scăpa de dependenţa de droguri, a ajuns de 15 ori la centre de reabilitare.

Citește și: De ce a murit Matthew Perry, actorul din celebrul serial Friends. Cum a fost găsit. Apropiații sunt șocați

„Ceea ce mă surprinde cel mai mult este rezilienţa mea. Felul în care îmi pot reveni după toată această tortură şi chestie îngrozitoare. Vrând să îmi spun povestea, chiar dacă e puţin înfricoşător să îţi spui toate secretele într-o carte, nu am lăsat nimic pe dinafară. Totul este aici”, a declarat el pentru People în 2022.

Consuma droguri chiar și în timpul filmărilor pentru Friends

La începutul carierei sale, Matthew Perry era dependent de medicamente. În interviu pentru BBC, spunea că nu își poate aminti trei ani din timpul filmărilor pentru „Friends” din cauza alcoolului și a drogurilor. Era deja și alcoolic când a primit rolul din Friends.

„Luam 55 de pastile de Vicodin pe zi, aveam 58 de kilograme, jucam jucam în «Friends», urmărit de 30 de milioane de oameni – şi de asta nu mă pot uita la serial, pentru că eram îngrozitor de slab. Nu mă uitam la serial şi nu m-am uitat la serial pentru că puteam spune: băutură, opioide, băutură, cocaină. Puteam să spun asta, de la un sezon la altul, după felul în care arătam. De asta nu vreau să mă uit, pentru că asta văd”, a mai adăugat el, pentru BBC.

Citește și: Ultima imagine a lui Matthew Perry, postată pe Instagram. Și-a prevestit actorul moartea? Cum a apărut starul din serialul Friends

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *