Daiana Anghel împlinește 38 de ani, însă de pe la 35 a uitat să mai contorizeze. „Mama mi-a zis că o să pățesc așa” EXCLUSIV

Daiana Anghel este o prezență constantă  în online-ul românesc

Peste câteva zile, Daiana Anghel va împlini 38 de ani, vârstă pe care nu doar că nu și-o arată, dar nici nu o simte. La propriu, căci Daiana a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că de câțiva ani nici nu mai contorizează câți ani are. Atunci când este întrebată de vârsta reală, Daianei îi trebuie câteva minute pentru a putea calcula, căci de câțiva ani recunoaște că a rămas blocată undeva la 35 de ani.

Cum reușește Daiana Anghel să nu-și arate adevărata vârstă

Daiana Anghel este o prezență constantă  în online-ul românesc, fiind considerată una dintre cele mai urmărite creatoare de conținut pe partea de îngrijire a pielii. Dependentă de tot ceea ce înseamnă produse cosmetice, pe care le folosește de ani buni, Daiana se poate lăuda cu un ten perfect, fără imperfecțiuni și riduri. Ceea ce o face să nu își arate deloc adevărata vârstă.

„Putem să spunem câți ani am pentru că eu sunt mândră de faptul că am reușit să fiu așa cum consideram eu că ar trebui să fiu la vârsta asta. Adică uite, în august fac 38 de ani. Nici nu cred că contează dacă îi arăți sau nu îi arăți, eu cred că arăt foarte bine și că arăt exact așa cum ar fi trebuit să arăt. Și mă simt bine”, a declarat Daiana pentru EGO.ro.

Daiana Anghel
Daiana Anghel

De altfel, influencerița mărturisește că nu simte deloc că se apropie de pragul vârstei de 40 de ani și că în interiorul ei este aceleași copil care se juca pe străzile de la Deva.

„Asta cu simțitul cred că nu are vârstă. Îmi spusese, la un moment dat, o tipă chiar în vârstă, adică 60+ că o să văd că nu are nicio treabă câți ani am. Eu la momentul respectiv aveam 20 și ceva de ani și aveam senzația că acel „copilărism” specific mie dispare o dată cu maturizarea și cu intrarea în 30+ și 40+ și aveam senzația asta că trebuie să fii serios o dată cu vârsta și că te schimbă vârsta. Dar această doamnă mi-a spus să stau liniștită că dacă sunt în vreun fel și la 70 o să fiu la fel în interiorul meu”.

„Mi se întâmplă să nu mai știu ce vârstă am”

Nu doar că nu arată și că nu se simte de 38 de ani, dar Daiana Anghel are momente când nici nu mai știe cu exactitate ce vârstă are. I se pare foarte amuzant faptul că de multe ori trebuie să stea câteva secunde să se gândească și să calculeze pentru a putea spune cuiva câți ani are. Culmea este că a observat că nu este singura care a căpătat acest obicei și că, la rândul ei, chiar și mama fostei prezentatoare TV are aceeași problemă.

„De multe ori mi se întâmplă să nu mai știu ce vârstă am, să nu mai conștientizez. Și am început să am chestia asta de la 35 de ani. De atunci nu mai țin minte câți ani am exact. Știi cine mi-a zis că o să pățesc așa? Mama. Aveam vreo 26 de ani și nu știu ce vorbeam cu ea la telefon și îmi zicea că urmează să împlinesc 24 de ani, iar eu o contraziceam, că fac 26. Între noi este diferență de 20 de ani și ea se contrazicea cu mine și că nu are cum ca eu să fac 26 de ani că asta ar însemna că și ea face 46 de ani. Ea o ținea pe a ei că face 44 de ani. Degeaba încercam eu să-i explic și să fac matematică cu ea. Atunci ea mi-a zis că o să văd și eu, că o să fac la fel ca ea și că după 40 de ani nu o să mai țin contul și numărul. Na că mie mi s-a întâmplat după 35 de ani”, a mai povestit amuzată Daiana Anghel pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *